Google+ Tommyhilfiger.nl Ervaringen, Beoordelingen & Reviews 2013-2014 Shoppingervaring.nl Shoppingervaring.nlTommyhilfiger.nl Ervaringen, Beoordelingen & Reviews 2013-2014

Tommyhilfiger.nl

  • 2.222.222.222.222.22
  • 1.441.441.441.441.44
  • 1.441.441.441.441.44
  • 1.671.671.671.671.67
  • Tommyhilfiger.nl Menu







  • Tommyhilfiger.nl Menu







Tommyhilger.nl is de officiële webshop van het Tommy Hilger kledingmerk. Tommyhilger.nl biedt vele kledingstukken aan, alleen al voor vrouwen heeft de webwinkel 16 categorieën met kledingstukken. Tommy Hilger verkoopt online ook kleding voor mannen en kinderen.

meer-informatie

 

 

Wat is jouw ervaring met Tommyhilfiger.nl ? Schrijf direct jouw review onderaan deze pagina! Registratie is niet nodig.

meer-informatie

VN:F [1.9.22_1171]
Snel Beoordelen: Beoordeel met de sterren hieronder snel deze webshop:
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Tommyhilfiger.nl, 1.0 out of 10 based on 2 ratings

Tags: , , , ,

Er Zijn 16 Reviews van Tommyhilfiger.nl

  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Voor een dergelijk merk als Tommy Hilfiger, zou je toch denken dat het klantencontact en de service goed mag verlopen. Niets is minder waar. Men reageert niet op e-mails, bedragen die wel betaald zijn worden gewoon niet verwerkt. (inmiddels vijf maanden bezig), iedere keer dezelfde standaard antwoorden. Werkelijk te gek voor woorden. Wat een houtje touwtje bedrijf. Maar het zal die lui aan hun reet roesten, want ze hebben recent hun broekzak goed kunnen vullen door een verkoop van aandelen. Bagger en bagger slechte organisatie.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik heb nog nooit zo,’n slechte klantenservice meegemaakt! Heb mijn pakket op rekening besteld maar nooit ontvangen! Mails worden niet beantwoord, en de klantenservice kan je ook niet verder helpen of beloven een mail te sturen en vervolgens krijg je nooit een mail! Ik weet niet hoe het nu verder moet! Wat een flut bedrijf !!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Mijn klacht betreft een onbeschofte benadering n.a.v. een fout bij Tommy Hilfiger. Door een probleem bij Tommy Hilfiger is er bij mijn laatste bestelling iets mis gegaan met de betaling. Het verschuldigde bedrag werd (zoals altijd) direct bij de bestelling van mijn rekening afgeboekt. Naar nu is gebleken, is dat bedrag een paar dagen later weer door Tommy Hilfiger op mijn rekening teruggestort.
    Na een week ontving ik een zogenaamde betalingsherinnering waarin aangegeven werd dat ik die moest negeren. In de veronderstelling dat de rekening betaald was heb ik dat ook gedaan. De tweede aanmaning was er een met een totaal andere strekking, waarin ik als vaste klant benaderd werd als een notoire wanbetaler.
    Een mail waarin ik om opheldering vraag wordt al een week lang geweigerd en teruggestuurd door de server van Tommy Hilfiger (zouden mails gescreend worden op klachten?). Als vaste afnemer van dit merk had ik al een tijdje sterk het vermoeden dat naast de service, ook de kwaliteit van de producten zelf rap achteruit ging (een jas bijvoorbeeld die in de oksel naast de naad volledig openscheurt! Knopen van shirts die na 1 keer dragen in het rond vliegen, slechte afwerking!). Ik heb daarom de klantenservice gevraagd mijn account op te heffen. Ook daarvan heb ik nog geen bevestiging ontvangen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    2 weken geleden 4 artikelen besteld van bijna 400 euro. Na 3 dagen niets ontvangen, dus gebeld. Ze hebben een probleem met ideal, dus bestelling was niet aangekomen, maar het bedrag wel afgeschreven. Er werd verteld dat het geld binnen 5 dagen na bestelling teruggestort zou zijn. 9 dagen na bestelling nogmaals gebeld, toen wilden ze een transactie bewijs. Direct gemaild. De dag erop nog een mail gestuurd. De dag erop nog een mail. Dag 4 kwam er een reactie. Of ik het transactie bewijs nogmaals wilde op sturen. Nu inmiddels bijna 2 weken verder, nog steeds mijn geld niet terug! Nooit bij Tommy Hilfiger bestellen. Het woord service en oplossingen kennen zij niet.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Nooit en nooit meer een produkt van TommyHilifiger en al helemaal niet via de web shop. Wat heb ik een spijt van al die shirts, blazers, shorts etc. En dat alleen door de zeer onprofesionele houding van de klantenservice. Wat kan zo’ n afdeling een schade aanrichten!! Ik ben er klaar mee! Nu maar eens kijken hoe snel ik na retourzeniding die 341,00 euro retour van ze heb op mijn bankrekening. Zal ook wel ff gaan duren nu na dit verhaal.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik raad aan om niet te bestellen bij tommy hilfiger on line shop. Je moet de artikelen vooraf betalen en als je iets retour stuurt duurt het heel lang eer je geld terug krijgt.
    De klantenservice is zeer onprofessioneel en niet aardig!
    Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    2 jassen besteld in de sale voor 150 euro per stuk, omdat ik zeker wilde zijn dat ik er 1 paste.
    Jas is wel goed maar heeft een hele andere (namaak) bontkraag dan op de foto.
    1 jas teruggestuurd, met het retourformulier, mijn rek.nr ingevuld op het formulier etc. Krijg ik na 2 weken een mail dat ze de jas hebben ontvangen, of ik even mijn rek.nr. wil doorgeven via de klantenservice…
    Bij de klantenservice werken zeer onbeschofte mensen.
    3 weken later nog geen geld op mijn rekening…
    Dit is dus één keer en nooit meer!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Totaal waardeloos. Ik heb ruim een paar weken geleden online een order geplaatst, en tegelijkertijd ook het bedrag overmaakt op de bankrekeningnummer dat stond vermeld op de site. Ik heb hier een ontvangstbevestiging van gekregen per mail. Een factuur heb ook al binnen. Maar helaas nog steeds geen pakket! Een paar weken later opeens een mailtje ontvangen met daarin een traceercode, alleen wordt er telkens weergegeven dat de bezorgdatum online niet beschikbaar is. Ik kan dus nergens terugzien waar mijn bestelling blijft. Als ik de klantenservice bel vertellen ze mij dat ze helaas niks voor me kunnen doen. Super irritant dus.

    Dit was de eerste en de laatste keer dat ik iets bestel op de website van Tommy Hilfiger, en ik ben er helemaal niet tevreden mee.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Zeer slechte ervaring met aankoop van tas via webshop Tommy Hilfiger. Via Ideal van tevoren betaald. Na ontvangst tas direct teruggestuurd; na verloop van enige dagen geen ontvangstbevestiging, geen geld terug, kortom doodse stilte. Op mailtjes mijnerzijds wordt niet gereageerd, telefonisch stuurt men je van kastje naar de muur, klantenservice reageert ronduit onbeschoft. Uiteindelijk blijkt tas volgens medewerker niet door Tommy Hilfiger retour te zijn ontvangen, andere medewerker beweert het tegendeel! Post NL moet onderzoek doen zegt Tommy Hilfiger. Daar hoort een klant niet de dupe van te zijn door e.e.a. af te moeten wachten, met bewijs van retourzending in handen heb je netjes aan je verplichtingen voldaan en hoor je gewoon je geld terug te krijgen! Dit laatste duurt minimaal een week of zes en gebeurt na een hele hoop gedoe en veel ergernis. Niet van plan dus, om ooit nog een aankoop bij Tommy Hilfiger te doen. Bijzonder slechte club.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Recentelijk exact dezelfde ervaring als Marco op 16-02-2012.

    Sneakers besteld en die werden ook keurig verzonden binnen 3 dagen. Na een aantal dagen maar eens gecheckt via Track&Trace: pakket is retour afzender gestuurd. Volgens TNT Post is er iets niet in order met het pakket en is het geretourneerd. De reden staat op het pakket zelf. Enkele malen gemaild richting Tommy maar die reageert geheel niet.

    Inmiddels is het bedrag zonder mededeling teruggestort. Vervolgens heeft Tommy wel het lef om een enquete te mailen…

    Dit was mijn eerste en laatste bestelling en ik zou het ook niemand aanraden. Gave schoenen, flutbedrijf!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    3 weken nadat ik mijn bestelling geplaatst had ben ik maar eens gaan informeren waar deze bleef.
    In eerste instantie kon hierop geen antwoord worden gegeven.
    Later kreeg ik een mailtje dat de geretourneerd waren en bij Tommy H. waren aangekomen.
    Wel vreemd; hoe kun je iets retourneren als je het nooit ontvangen hebt?
    Nu is de bestelling blijkbaar helemaal afgeblazen, Tommy H krijgt de bestelling niet bezorgd. Ongelooflijk.
    We kunnen tegenwoordig wel naar de Maan, maar een pakketje bezorgen lukt blijkbaar niet.
    Nu woon ik wel in zeeland, maar ook hier komt de TNT!

    Normaal antwoord van de klantenservice is ook te veel gevraagd.
    Ze storten liever het geld terug dan een klant tevreden te houden.

    Ik kan me voorstellen dat de bestelde goederen misschien uitverkocht waren, maar zeg dit dan gewoon eerlijk ipv zulke slechte smoezen te verzinnen.

    Al met al een wanprestatie waar zij zich helemaal niets van aan trekken.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling33333

    Mooie webshop met helaas slechte aftersales. Zodra besteld is de mededeling dat binnen 3 werkdagen de boel wordt verstuurd. Uiteindelijk krijg je een verzendbevestiging met Track&Trace-code, maar uiteindelijk wordt de bestelling nog een 5 dagen later pas verstuurd. Dit na reclamatie via de klanten service. Helaas werd ook de retourzending met enorme vertraging verwerkt met ditto communicatie (Lees: geen communicatie).

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ondanks onderstaandbericht en ondanks een telefoongesprek met een van uw medewerkers op 18 juli heb ik nog steeds geen enkel bericht van u ontvangen. Hierbij eis ik dat u per direkt het bedrag van 59,95 terugstort op mijn rekening. Ik kan u verzekeren dat ik nooit meer bestellingen bij u zal plaatsen. Ik vind het onvoorstelbaar dat u dergelijke praktijken uitvoert.

    Vorig bericht aan Tommyhilfiger:
    “Op 8 juni is onmiddellijk 59,95 van mijn rekening afgeschreven voor een bestelling die ik heb gedaan. T.o.h. heb ik nog steeds geen levering óf reactie ontvangen. Ik eis per direkt levering én reactie óf per direkt teugstorting van het bedrag.”

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    ik heb schoenen besteld en betaald
    en is al 10 werkdag heb ik steeds niet
    bij emailen naar klant servies en vragen waar is mijn bestelling krijg ten eerste te horen dat 5 a 6 werkdagen moet wachten
    ik wacht al 10 werdagen (geen antwoord terug ) op mij vraag
    ik ben teleurgesteld en vertrouwen kwijt bij deze web winkel
    zou ik mijn geld of schoenen nooit meer krijgen ?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    heeft wat besteld en is geweldig geleverd geen klachten ga zo door moet je zeker wat bestellen .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    Wij hebben al diverse malen besteld via deze site. Vooral als er opruiming is, kun je hier goed je slag slaan. Tot nu toe geen enkele slechte ervaring, ze leveren op tijd en zonder poespas.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Schrijf nu ook een review!


Geef elk aspect 1 tot 5 sterren door aan de rechterkant op de sterren te klikken, licht je ervaring toe (Lees hier tips) en klik op de Voeg ervaring toe knop!

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters, deze zullen aangepast of verwijderd worden en blijf beleefd!
Prijs
Verwerking & Levering
Ondersteuning
Totaalbeoordeling

Onze partners


Copyright 2008-2014 Shoppingervaring.nl.
Teksten mogen niet zonder uitdrukkelijke
toestemming worden overgenomen.
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusCheck Our Feed