Google+ Klingel.nl Ervaringen, Beoordelingen & Reviews 2013-2014

Klingel.nl

  • 3.073.073.073.073.07
  • 2.542.542.542.542.54
  • 2.612.612.612.612.61
  • 2.842.842.842.842.84
  • Klingel.nl Menu







  • Klingel.nl Menu







Klingel.nl is een Duits postorderbedrijf die herenmode, damesmode, schoenmode, sieraden en producten in de categorie wonen & huishouden aanbiedt. Klingel.nl is lid van de Thuiswinkel organisatie, wat een goede levering en service van Klingel hoort te garanderen.

meer-informatie

 

Wat is jouw ervaring met Klingel.nl ? Schrijf direct jouw review onderaan deze pagina! Registratie is niet nodig.

bezoek-de-website

VN:F [1.9.22_1171]
Snel Beoordelen: Beoordeel met de sterren hieronder snel deze webshop:
Rating: 5.4/10 (14 votes cast)
Klingel.nl, 5.4 out of 10 based on 14 ratings

Tags: , , , ,

Er Zijn 152 Reviews van Klingel.nl

  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    bij deze bevestig ik dat ik de winterjas houdt die mij is aangeboden voor de prijs van 17,99 i.pv 69.99 dit ivm met drukfout in de catalogus winterspecial 2014
    Klingel reageert erg sportief en dank jullie hartelijk hiervoor

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling33333

    ruim 10 jaar klant slechts 1 maal iets terug gedaan
    ben blij met korte maten
    jammer dat zoals bij de meeste zaken geen prijs eenheid is voor alle maten

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik bestel al jaren bij Klingel en ben zeer tevreden vooral de levertijd is nu 5 werkdagen. De kwaliteit is goed.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik bestel al jaren bij Klingel en ben zeer tevreden vooral de levertijd is nu 5 werkdagen. De kwaliteit is goed.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Iek bien heel tevreden over Klingel.
    Veel sieraden bestelt, mooi spul.
    Hel erg tevreden!
    Mustafa

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    6 mei 2013 bestelling gedaan. 17 mei hierover gebeld en zou alsnog/wederom worden geleverd onder rembours. 21 mei gemaild waar het bleef, 22 mei nogmaals gemaild waar het bleef, 24 mei gebeld waar het bleef?? Onder rembours was ineens gewijzigd in vooruitbetaling en daar wachten ze nog op. Nou dat hoeft dus niet meer, het was de 1e maar meteen ook de laatste keer dat ik iets heb besteld bij Klingel!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Heb nu drie keer besteld bij Klingel en ben meer dan tevreden.
    De tweede bestelling paste niet,gewoon teruggestuurd en opnieuw besteld.Alles naar wens verlopen,en ze houden je op de hoogte,pakje teruggekomen rekening betaald .Weet je precies waar aan toe bent.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ja hoor voorjaarskriebel haha ik heb de goede bloemaangevind maar ik kan pas mee doenals ik eerst voor 40 euro gelijk wat bestel. bahh dat doe ik natuurlijk niet, ik heb alleen maargeprobeerd maar ik wist het al van tevoren niet aanmee doen als we dat allemaal doen dan is het vanzelf afgelopen met deze onzin

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling22222

    Slechte ervaring met Klingel, heb 1x wat besteld, en raak nooit meer van ze af.
    Ondanks mijn inschrijving in het: BelMeNiet register, wordt je toch gebeld, er wordt dan gevraagd of een huisgenoot aan de lijn kan komen. Ze houden totaal geen rekening met het feit dat het mijn telefoon nummer is.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Anderhalf jaar geleden een horloge gekocht met batterij garantie van 10 jaar.
    In deze anderhalf jaar heb ik hem 5x moeten opsturen (6 weken onderweg) en dan alleen telkens de batterij vervangen, krijg ik hem terug.
    Ik heb gevraagd om mijn geld terug of een nieuwe horloge.
    Er wordt niet op gereageerd.
    Telefonisch wordt geantwoord: Ik mag van mijn baas niets toezeggen!
    5-3-2013

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    ik wacht nu al drie weken op mijn bestelling, eerst stond het verzendklaar , nu is het ineens niet meer op voorraad, beetje vreemd en raar, jammer dat je zo misleid wordt.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ik vind klingel slecht. Levering duurde 3 weken omdat men vergeten was een online bestelling te verwerken. Vervolgens stuur ik het niet passende artikel retour met n nieuwe bestelling, kan ik weer 3 weken wachten op mijn geld. De nieuwe bestelling raken ze vervolgens kwijt, waarna ik aangeef dan ook niets meer wens te ontvangen ook. Na een week krijg ik alsnog de 2e bestelling, gelukkig niet vooruit betaald. Direct teruggestuurd. Ik ga er nooit meer bestellen. Een dikke nul dus!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Mijn ervaring is positief.
    Bestel regelmatig iets, maar doe niet mee aan al
    Die flauwe kul.
    Vind het alleen jammer dat het wat lang duurt,
    Voor ik bestelling ontvang.
    Tegenwoordig heb je bestellingen in een zeer korte tijd
    Van andere onlineshops.
    Maar voor de rest heb ik er niets op aan te merken.

    P.s. retourzendingen zou voor mij gemakkelijker zijn via de post.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik ben het ook niet eens met klingel dat ze bij elke maat omhoog gaan daarom bestel ik ook nooit wat, dit doen jullie toch ook niet met schoenen.
    En kijk maar naar Neckerman die doen dat niet.
    Dus klingel willen jullie blijven verkopen dan naar beneden met die prijs………………………….

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik vind het jammer dat er zo’n groot prijsverschil is tussen de kleine en grote matenReden om nooit meer iets te bestellen denk ik

    ik vind het jammer dat er zo’n groot prijsverschil is tussen de kleine en grote matenReden om nooit meer iets te bestellen denk ik

    ikben al heel lang klant van klingel ik doe niet mee als er een schrijven komt van uw hebt gewonnen dat krijg je toch nooit maar voor de rest ben ik toch heel tevreden ook over de kwaliteit gr mevr habets

    ik vind het jammer dat er zo’n groot prijsverschil is tussen de kleine en grote matenReden om nooit meer iets te bestellen denk ik

    Ik ben het met deze mevr eens, en schoenen gaan jullie toch ook niet met de maat verhogen.Neckermann doet dit niet.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Hopelijk lezen de veranwoordelijke personen deze reactie.De posi
    tieve kant van Klingel is de redelijk goede kwaliteit en service
    in het algemeen.Het negatieve aspect bv de prijsstelling van
    Damer-en Herenmode,dat is een farce,als koper betaald men teveel
    behalve als je beschikt over een klein maatje want prijzen die
    aantrekkelijk lijken zijn VANAF-prijzen maar heb je 1 of 2 maat
    jes hoger betaal je 8a9 euro meer en nog hoger 10 tot 16 euro
    daar zit de grote winst voor Klingel,voor de klant verlakkerij.
    Waarom? Klingel zal zeggen dat in grotere maten meer materiaal
    gaat zitten,bullshit,ja als je bv maatje 36/38 vergelijkt met
    54/56,daartussen in is dat nihil.Heb zelf in de confectie
    inleggen en calculatie gedaan dus weet waar ik over praat. NB
    kledingzaken en div.andere postorderbedrijven hanteren geen van
    af-prijzen.Het is ook erg onsympathiek,reken gewoon één gemiddel
    de prijs.
    De sierraden,vooral de gouden met edelstenen is ook verlakkerij,
    de meeste “gouden” van 8/9 krt stellen niets voor vooral de echte
    edelstenen,die zijn zo nietig,de kenners noemen het “potsies”.
    Conclusie:te duur.Verder moet Klingel mensen niet lekker maken
    met “gewonnen” prijzen al zijn de voorwaarden correct als warrig
    en onduidelijk,de grootste kans is dat men niets wint,nada,maar
    krijg ook wel de indruk dat nogal wat mensen de voorwaarden niet
    of nauwelijks lezen.
    Het is een lang verhaal en wil dit al lang kwijt maar tel.krijg
    ik met de juiste persoon geen contact en nu het zwart op wit
    staat trekt Klingel zich hier hopelijk iets van aan en sturen zij
    ook geen misleidende reclame meer!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    belachelijk dat je voor minimaal 40 euro moet bestellen als de artikelen dan wel lager geprijsd zijn. ***site!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling33333

    ikben al heel lang klant van klingel ik doe niet mee als er een schrijven komt van uw hebt gewonnen dat krijg je toch nooit maar voor de rest ben ik toch heel tevreden ook over de kwaliteit gr mevr habets

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    een bestelling bij dit bedrijf is afwachten wanneer de bestelling in huis is
    Ook bij hun is het allemaal moeilijker geworden om klanten te behouden en te krijgen mensen
    Maar de grote geldprijzen die ze je beloven met grote woorden nu dat geld gaat in de pot voor de heren directie
    Kunnen ze weer eens even een etentje organiseren gaan op de kosten van de zaak
    Dus als je een brief heb gekregen van uw bent de winnaar van die en die prijs
    Wees wijs en geef geen reactie
    Mensen zien vaak het verschil niet van gewonnen hebben en krijgen
    Als me echt een prijs krijg komt er wel iemandt bij je huis adres langs met een brief van uw adres is uitverkoren
    met vriendelijke groet uit delft van jenine

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    willen jullie geen catalogus meer storen.
    bij voorbaat dank.
    t.f.luijendijk

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling11111

    betaal een keer verzend kosten en ga er verder niet op in en trap niet in leugens . p/s ztuur de reclamen reteur afzender dat kost hun alleen geld .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik vind Klingel een oplichter want ik heb al heel vaak brieven gekregen dat ik 50.000 euro op de bank gestort zou krijgen en hoefde niets te bestellen maar dat is niet zo je moet wel wat bestellen en dan stuur je het op maar naar de 50.000 euro kun je fluiten.
    Ik stuur niets meer op viese oplichtery is het blij maken met een dood vogeltje

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    wij hebben een vippakket gewonnen 7 juli alles opgestuurd stom natuurlijk krijg je toch niet nu doe ik alles wat we krijgen gelijk zonder open te maken door de papierversnipperraar wat een volksverlakking ik snap niet dat ze steeds door kunnen gaan iedereen moet eigenlijk aangiften doen van opligting bah
    100% gratis staat er dan op ha ha wat een mop

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik Vindt Klingel een prima bedrijf.
    Net een shirt besteld en 10 dagen later in huis gewoon 10 dagen op zicht.Nooit een probleem met retour zenden.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    waar blijft mijn gewonne geld.
    juli weten toch 50,000.00 euro
    nu weer 20,000.00 euro
    ik krijg het geld niet meer kwijt bij mijn bank.
    kijk ik ben aan het overwegen met nog meer mensen om om klingel aan te klagen voor oplichting wat ze plegen tegen hun klanten.
    Want kijk er hebben ook al mensen de postcodeloterij
    aan geklaagt en hebben gewonne zij moesten hun uitbetalen
    en die hebben gewonne

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    een paar weken geleden kreeg ik weer een brief dat ik zeker een pakket toegezonden zou krijgen ik hoef ook niet te bestellen stond erbij ik gedaan dus gelijk heb ik daar mee een lot gestuurt met de prijs van 50.000 die ik zou winnen niks gehad dus dat begrijpen jullie wel ik doe nooit meer mee ga gelyk in de pappierversnipperaar wat een volks verlakking er moet een instantie komen die dezeonzin stopt maar ja ze zitten in Duitsland daar is niks te doen voor ons toch bah wat een rot zaak is dit

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik heb in een keer besteld wat ik moet hebben de pakjes worden in tweeën gebracht ,moest ik potverdikkie twee keer verzendkosten betalen is toch twee keer €5 zoveel is toch bijna €11 het derde pakje is onderweg van de zelfde bestelling ben benieuwd als dat ook word berekend is het de laatste keer dat ik bij klingel besteld heb

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    wil depostorder boek bestellen
    wat je dan allemaal in moet vullen!
    ikheb geen mobille telefoon dan kan je
    het boek niet bestellen
    hou het dan maar….

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hallo,

    ik heb gister iets besteld bij klinkel.nl, en vandaag een mail gestuurd met hoelang het eventueel zou duren voordat ik het binnen zou krijgen. nog niks terug gehad en telefonisch zijn ze ook niet te bereiken! nou heb ik voor mijzelf en een paar vriendinnen sieraden besteld en op afbetaling voor de zekerheid voor het geval dat. ik heb een email gehad met dat alles op voorraad was maar niet met een datum of verdere informatie erin.
    en als ik deze reacties hier lees dan ben ik benieuwd hoe dit af gaat lopen.

    mvg

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Nou ik ben ook niet te vreden.
    Ik zou in de prijzen vallen.Niets hoor.Kon weer op nieuw bestellen,en zou dan een geld prijs krijgen.Dat geloven jullie toch niet he.
    Nee ik ben er mee gestopt,

    Groetjes van Corrie

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling33333

    Bij Klingel tel je blijkbaar alleen maar mee, als je volop aan het bestellen blijft en het dan ook nog eens houd.
    Bestel je maar af en toe wat, dan krijg je al gauw genoeg te horen, dat ze het alleen onder rembours willen sturen.
    Nou dag…Klingel, dan kan ik het ook gelijk in een winkel gaan kopen.
    Klantenservice is ook nog eens heel onvriendelijk, geven alleen maar van die voorgeprakte standaardantwoorden.
    De kwaliteit is ook niet meer wat het is geweest, vaak hele dunne stoffen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Wat een onzin om verschillende prijzen voor kleine en grote maten te hanteren. Ik krijg te veel post en reclame in de bus van Klingel dat kan minder b.v. 1 X per seizoen, dan kunt ze net zo als in de modewinkels 1 prijs handhaven en ga ik misschien iets bestellen.
    Ik zit ook niet op een cadeautje te wachten…

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.0/5 (3 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Waarom op eens voor €40 bestellen het gaar er toch om dat je wat verkoopt.
    ik was zelf ook een trouweklant en op eens is de sitte veranderd en het is er niet beter op geworden terommelig

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    Waarom dat prijsverschil in maten,dat begrijp ik niet.Neem dan de kleinste en grootste maat en deel door twee.Dat is niet zo discrimerend.En eerlijker!
    Ik kan twee postorderbedrijven noemen die dat niet doen.Alles dezelfde prijs.
    Een tweede opmerking is het volgende:Ik koop al vanaf het begin bij Klingel.De kleding bevalt me meestal prima.Voordeel is dat je alles thuis rustig kan passen.Maar kan het niet zo zijn dat mensen die op afbetaling kopen voorrang hebben?Ik moet soms wel erg lang wachten.Ik heb het idee dat vroeger toen ik ook wel in gedeelten betaalde de bestellingen sneller kwamen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    heb via dit bedrijf een bestelling gedaan. Vermeld dat we graag een rekening wilde hebben. kreeg vandaag een brief dat de bestelling onder rembours wordt uitgevoerd. dus 5 euro meer kosten. Bij navraag bleek de afdeling acceptatie? de bestelling onder rembours te hebben gezet vanwege het feit dat wij nieuwe klanten zijn. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. De bestelling afgezegd en zal nooit meer iets bestellen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.5/5 (4 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Erg jammer dat als iets op vooraad is dat je alsnog 3 tot 4 weken moet wachten. 4 weken geleden iets besteld, bel net op, duurt nog 1 week, echt belachelijk. als het eindelijk aankomt en het past niet ga ik niet nog een keer wachten op een nieuwe.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Zolang je er maar volop besteld, ben je hun beste klant.
    Ik heb er 1 jaar gehad, dat ik helaas veel moest terug sturen, omdat het me gewoonweg niet paste of niet beviel.
    Gelijk werd ik afgestraft, ik mocht alleen nog maar met vooruitbetaling iets bestellen. Dat ik al die andere jaren, wel volop besteld en behouden had, telde blijkbaar opeens niet meer.
    Bij navraag via de klantenservice werd ik heel hooghartig behandeld, mijn vragen werden niet eens beantwoord.
    Nou Klingel de groeten, ik heb julie echt niet nodig maar andersom kunnen jullie toch echt niet zonder klanten!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik ben heel erg tevreder over Klingel en ben al jaren klant bij hun
    m vr gr J

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Wat ik tot nu toe mee maak van klingel vind ik nogal stom,
    je besteld een artikel wat op voorraad is en dan is de levertijd 3 weken,welk bedrijf doet dat nog ?
    ik koop bij klingel dus niets meer

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    die lot no:en prijzenpaket,moet je maar vergeten is nooit wat n keer n lullige pen maar meestal niets.maar wat waar is ,is dat klingel elk jaar vlink duurder word,en niet zon beetje ook.in 2011 kocht ik n speikerblous met rits voor 10 euro nu te zonder korting maar 40 euro, dus mijn koop gedrag bij Klingel is vlink terug gelopen te nadelen van Klingel maar beter voor mijn portemone. Dus Klingel doe er iets mee??

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Beste Mieke Buijs,
    Wat betekent volgens u dan ”indien uw geluksnummer vooraf getrokken is….” ?
    Ik vind het allemaal zo vaag hoe het gebracht wordt, je wordt vooraf met schreeuwerige letters gefeliciteerd met een hoofdprijs of een auto, je hoeft alleen nog de papieren op te sturen. Vervolgens staat in de kleine lettertjes dat verhaal van het vooraf trekken van het geluksnummer. Sorry, maar ik vind dit klantenbinding in de meest negatieve zin van het woord, en zoals eerder geschreven, volksverlakkerij.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Beste reviewers, Ik ben al jaren tevreden klant bij Klingel en heb ook gedacht als ik van die prijzen las; het zal wel en besteedde er vervolgens geen aandacht aan Totdat ik in 2010 werd gebeld en mij werd verteld dat ik een prijs had gewonnen van 10.000,– euro! Ik was stomverbaasd maar het was tocht echt waar. Ik heb de prijs uigereikt gekregen tijdens een feestelijke middag op het kantoor en nog meerderen met mij. Dus voor iedereen die denkt het is niet waar moet ik toch zeggen dat het wel waar is. Het is wel zaak om heel goed te lezen want er staat altijd gechreven”indien uw geluksnummer vooraf getrokken is….”
    tja, het blijft dus …. geluk hebben….

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling22222

    Vind het heel erg b.v. Krijg een officiële Berichtgeving:
    Toekenning van 2 waardevolle geschenken en een geldprijs.
    3 Jan. 2012 bestelling gedaan: Niets ontvangen, alleen de bestelling.Zo wordt je iedere keen gefeliciteerd. Nu dacht ik echt dat 1k € 48.ooo,oo zou krijgen, hoor niets. en kreeg ook de waardevolle geschenken niet. Als dit zo door blijf gaan ga ik niets meer bestellen. Met vriendelijke groet.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    nauw als ik dat zo ziet met al die klachten vind ik dat hopeloos hoor is niet om naar huis te schrijven heb nooit lasrt van klingel altijd goed
    ben al jaren lid ,en wat de prijzen zijn moet je nooit op reageren dat kan de post orders niet uit betalen dus .doe ik ook niet dat is allemaal dat je wat besteld maar dat is ook zo bij andere hoor
    krijg zo veel gooi het gelijk weg
    gaat mij om de kleding en die zijn goed
    en de gratig dingen soms wel goed
    groeten lenie

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik kreeg een gele enveloppe met 100% korting op je bestelling
    bel: nooit van gehoord
    Het balie personeel weet van niets of moet zeggen dat ze het niet weten

    Susan

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hallo allemaal vandaag weer kans op een auto
    wat een geluk dat ik de folders met de gewonnen prijzen gelijk door mijn papierversnipperaar haal want het is toch volksverlakking moet niet mogen om de mensen zo te bedriegen bahhhhhh

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ook mij is een prijs beloofd van € 48.000. evenals zoveel mensen krijg ik dus ook niets.ook is mij al eerder een prijs van
    € 25.000 beloofd.dit was een prijs die door niemand opgevraagd was. hoe bestaat dit in deze tegenwoordige tijd.je vraagt je af of het allemaal wel zuivere koffie is wat klingel doet.
    klingel heeft dus voor mij nu afgedaan.
    ook mijn kennissen zal ik over deze praktijken inlichten.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik ben het helemaal eens met Cora, het bericht van 21/12/2011

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    He Heemskerk,

    Jij ook de hoofdprijs? Nou, wij ook.. en in het begeleidend schrijven staat heel mooi “garantie uniek nummer” blablabla…
    Wij helemaal blij natuurlijk, totdat we deze berichten lazen.
    We kunnen dus fluiten naar de centjes, had eigenlijk ook al niks
    anders verwacht. Ons zien ze bij Klingel ook nooit meer.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    ik bestel af en toe iets bij klingel, meestal is het schoenen voor mijn man die draagt maat 39, bijna nergens in de winkels te verkrijgen. en ze zijn heeeeeeel duur, er is een nadeel aan klingel dat het versturen van mijn bestelling veel te lang duurt, ik maak geen grapje als ik zeg 3 weken. na het ontvangen van het pakket, dan pas krijg ik een mail dat mijn bestelling op voorraad is en zo snel mogelijk verstuurt zal worden.ik moet er vaak om lachen. soms denk ik, wat voor een bedrijf zijn ze aan het runnen. ze werken langs elkaar heen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Artikel wat op voorraad was besteld …
    Een dag gewacht … niets !
    Twee dagen gewacht : nog niets !
    Drie dagen gewacht … Gaaaaap !

    Een hele week gewacht : hee : een mailtje …
    Uw artikel is op voorraad en zal binnen een week verstuurd worden.

    ******

    Dit was dus eens , maar **** weer !

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik vraag me af of het wel mag om te zeggen dat je nou de hoofd prijs heb en dan hoor je weer niks.
    en dat is niet de eerste keer.ik had nou weer 48000€ gewonen .
    ik denk er aan toch weer eens consement bond te vraagen of dit mag

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.0/5 (2 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    altijd de goede maat.ik hoef nooit wat terug te sturen en de kwaliteit is prima. klingel is daarmee voor mij het logische adres en verder zoeken hoeft echt niet.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling33333

    21-12-2011, Vandaag nageteld, ik heb 25 modeboekjes binnengekregen dit seizoen. Met 25 prijzen van geld, auto’s en reizen in plusminus 10 jaar; 4 seizoenen, 25 kansen op prijzen, dit 10 jaar, maakt 1000 kansen en nooit wat gewonnen??
    Nòg erger dan de staatsloterij.
    Kwaliteit kleding is goed/prijs aan de hoge kant, levering duurt te lang, beoordeling matig.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Wat een stelletje op*****,ik bestel er nooit meer !! ik kan mijn geld overal kwijt ik krijg nog steeds 100 euro die ik van hun tegoed heb, nou het duurt heel erg lang ik vind dit echt geen service, nooit meer Klingel

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    zeer goede kwaliteit van de kleding, goede pasvorm en op tijd met de levering

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hallo mensen nu hebben wij 50.000 euro gewonnen dat is lekker maar gelijk met de opvragen er van moet je eerst wat bestellen
    ik ben benieuwt of dat klop ik heb een kleinigheidje besteld nu maar afwachten op het bedrag voor mij klaar lig zo als het bericht wat ik kreeg ik heb er zelfs twee gehad ook een bij mijn vorige bestelling dus heb ze allebij opgestuurd ben benieuwt of ik straks de gelukkigge ben zal best wel niet ik had het kunnen weten dat je het niet krijg
    zoude de mensen van klingel deze site lezen denk het niet

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hallo mensen nu hebben wij 50.0000 euro gewonnen dat is lekker maar gelijk met de opvragen er van moet je eerst wat bestellen
    ik ben benieuwt of dat klop ik heb een kleinigheidje besteld nu maar afwachten op het bedrag voor mij klaar lig zo als het bericht wat ik kreeg ik heb er zelfs twee gehad ook een bij mijn vorige bestelling dus heb ze allebij opgestuurd ben benieuwt of ik straks de gelukkigge ben zal best wel niet ik had het kunnen weten dat je het niet krijg
    zoude de mensen van klingel deze site lezen denk het niet

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    s.vp.niet alleen die trui verzenden maar okk de gilet. ik bestel toch ook niet eerst een AZrt. en dan het ander, dus de trui is er na heel lang gewacht te hebben. nu nog de gilet, eerder betaal ik niet. s.v.p. zend dit zo spoedig mogelijk. dank u.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hoera weer een pakket gewonnen met zelf 3 cadeau’s er in eerst wel wat bestellen maar ik had de dag dat ik mijn email van klingel kreeg net geld over gemaakt maar dat tel natuurlijk niet mee dus heb ik mijn email van klingel maar gewist het zal wel weer het zelfde zijn als je reageer zijn net de pakketten verstuurt en ben ik te laat dus doe ik er niet meer aan mee ik noem het volksverlakking ik trap daar niet meer in laat mij niet meer gek maken hier mee als ik iets wil hebben dan koop ik dat zelf wel hier word ik niet warm of koud meer van en in een hoera stemming kom ik ook hier niet van

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Hallo mensen, wat een gezever, iedereen weet het toch van die prijzen, doen ze bijna allemaal, maar als je een vriendin opgeeft krijg je je cadeau wel en prijzen ook,dat zullen ze wel moeten.
    maar ik koop altijd daar, en vind het een goed bedrijf.
    en tegenwoordig duurt het maar een paar dagen voor de bestelling komt.gewoon kopen daar, yolande

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik ben zeer tevreden over Klingel…bestel er al jaren en hoef maar zelden iets terug te sturen!
    Ook de kwaliteit is goed …alleen is het frustrerend om bij een grotere maat meer te betalen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling33333

    geachte lezer, tot nu toe was ik heel positief over klingel maar wat een telefoongesprek kan veranderen,heel klantonvriendelijk. jammar hoor

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling11111

    bij mijn bestelling werd er duidelijk een audio/video geschenk
    gratis bij aangeboden.helaas het zat er niet bij, ik heb er over gebeld en kreeg als antwoord dat de notaris dat moest trekken,
    terwijl er duidelijk staat gratis jammer klingel dat was de laatste bestelling

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Doordat ik veel ben afgevallen heb ik nog wat moeite om mijn juiste maat te bestellen. Dus om precies te zijn 2x een pakje volledig naar Klingel retour gestuurd. Kreeg gelijk een brief dat ik er niks meer mag bestellen, omdat ik teveel terug had gestuurd!!
    Blijkbaar zijn er ook nog wat andere postorderbedrijven die aan hun verbonden zijn, want ook daar lukte het me niet meer om iets te bestellen.
    Wat een arrogantie zeg, denken ze soms dat ze iets exclusiefs verkopen?
    Gelukkig heb ik met de grotere postorderbedrijven geen enkel probleem, na jaren nog altijd een prima afhandeling.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling33333

    ik bestel al jarenlang met een zekere regelmaat bij Klingel en mijn ervaringen zijn alleen maar positief.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik heb geen problemen met Klingel.
    Ze hebben goede kwaliteit kleding .
    Ben al jaren klant ,
    En als mensen schrijven dat er met de bestelling prijzen te winnen zijn en die nooit winnen,geloof me maar er zijn echte winnaars bij.
    Wel vind ik dat ze niet zoveel catalogussen moeten sturen soms 3 in een week. Spaart geld uit voor verzending enz
    Want in het derde boekje staat hetzelfde in als nr 1 en 2
    Ik blijf gewoon bestellen hoor !

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik bestel al jaren bij klingel en heb nog nooit problemen gehad. Alleen zijn de lange wachttijden van bestelde artikelen vaak vervelend en soms zijn bestelde artikelen vaak uitverkocht. Dat vind ik wel een nadeel. Wat mij anderzijds stoort zijn de vele extra catalogussen, waarvan er vaak 3 tot 5 per week inde bus vallen. Wat bruikbaar is, haal ik eruit, de rest gaat met het oud papier mee. En die vele loterijen wat mij volgens mij bezijkte boel is. Omdat ik niet van winkelen houd, te druk en te grote mensenmassa’s is dit voor mij een oplossing. Je laat het huis komen en mocht het niet bevallen, kun je het retour sturen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Hoe vinden jullie die prijsen wat je niet alle maal kan winnen bij klingel.
    Ik heb mijn kasten er vol van liggen.
    ik kan bij geen bank meer te recht met mijn geld zo veel krijg ik binnen.
    Heren dat is toch oplichting hoe durfen jullie toch zo iets tedoen maak liever jullie prijsen goed koper

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling55555

    met kerstmis een horloge besteld die is inmiddels voor de derde keer naar de reperatie als ik hem nou weer terug krijg [duur 6 weken] dan is het in het geheel 18 weken in de reperatie geweest meer als dat mijn man hem kan dragen ik vind dit geen goede zaak als ik hier naar een horloge maker ga dan heb ik hem in een week terug waarom moet dat zo lang duren ben reeds 15 jaar klant van klingel ze kunnen beter het geld terug geven of een ander gr Mschuts

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling55555

    Mijn ervaringen met Klingel zijn meestal goed.Inde vijftien jaar dat ik bij hun koop heb ik een keer iets gehad,dat werdt heel erg goed opgelost.Dat ze prijzig zijn dat klopt,ik vindt een prijs voor alle maten veel beter,dat is in de winkel toch meestal wel zo.De kleding is mooi en erg goed van kwaliteit,ik blijf er in de toekomst zeker klant.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling11111

    Klingel is een grote organisatie, maar in tegenstelling tot collega’s, zoals Wehkamp of Neckerman duurt de levering erg lang! En dan moet je maar afwachten of het goed gaat:
    30 mei iets besteld. Was de bedoeling, dat het in de vakantie gedragen werd (vakantie midden juni). Moet kunnen, zou je denken, maar helaas. Krijg wel 16 juni (nèt op tijd)een mail, dat de bestelling binnen een week geleverd gaat worden. Nou ja, dat is te laat, dus, we zien wel.
    Na de vakantie (er waren mensen thuis) bleek echter niets geleverd. Dus bellen. Krijg een vaag verhaal, over dat dat de bestelling van 10 juni was (?) en dat er toen dus iets heel erg fout was gegaan(?), maar dat dat nu in orde was, dus dat de artikelen eraan komen. (Ik belde begin juli!) Snap die mail dan trouwens niet, want 16 juni is bijna een week na 10 juni, maar dat was volgens de dame aan de telefoon helemaal niet vreemd…… En echt, sorry, sorry, binnen een week zouden de artikelen bij mij thuis geleverd zijn…. Belofte maakt duidelijk geen schuld, want ze moeten nog komen, die artikelen. Gelukkig heb ik ze nog niet betaald. Ik heb ze nu echt niet meer nodig. Dus als ze toch nog binnen komen gaat de doos ongeopend terug…… (kan niet, maar je begrijpt, wat ik bedoel).
    Over de prijs: Kijk, soms kun je ergens anders kleding kopen, die voordeliger is. Maar de kwaliteit zal best goed zijn bij Klingel. Dat je voor een grotere maat ineens meer dan 5 euro extra moet betalen en voor nog grotere maten nogmaals zoveel erbij, dat is gewoon niet netjes. Want als je goed volgens de maattabel bestelt kom je ook nog een maat hoger uit, dan dat je gewend bent.
    Wat ik wel netjes vind, is dat je niet lang in de wacht hangt, als je belt. Maar omdat de reactie zo volkomen de plank missloeg en bovendien onwaar bleek, scoren ze ook daarin niet hoog.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering22222
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling44444

    Ben over het algemeen zeer tevreden. Jammer dat de leveringen soms wat lang duren.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling22222

    krijg een na rekening 16,18+ euro. maar weet niet van welk productdat moetzijnmet de telefoon krijg je geen aap kans zou graag weten over welk product ik dit moet betalen.mijn klant nummer is01 86578/16

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Vorige maand een bestelling gedaan. Partnerringen.

    Van te voren hadden we gebeld hoe lag het zou duren ivm onze bruiloft en ze zouden het met spoed opsturen. Tot 2 weken terug nog steeds geen bericht. Deze week weer erachteraan gebeld en ze zeiden dat het vandaag aan zou komen(vrijdag) was al waat laat maar oké het is niet anders denk je dan. Nou vandaag dus helemaal niks!

    Weer gebeld en je word er als een voetveeg behandeld wanneer je duidelijk aangeeft wat de afsprakenzijn, die er zijn gemaakt. Zegt ze dood leuk: ‘kopen jullie toch andere ringen en zenden jullie deze retour’. Nou Wat een service!! We gaan volgende week trouwen en het is er waarschijnlijk niet eerder dan over ruim een week! Kortom 1 keer klingel maar nooit weer! Zeker niet als ik lees wat er staat over bijvoorbeeld vragen over de bestelling want zoals ik al boven had neergezet is het zeker niet de werkwijze zoals op de site benoemd is namelijk:

    Wij zijn u graag van dienst van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Onze vriendelijke telefoniste(s) verheugen zich op uw telefoontje. Wij beantwoorden graag uw vragen over onze producten. Mocht er zich een probleem voordoen, dan willen wij dat graag adequaat voor uw oplossen. Bel ons gewoon op!

    Nou bellen doen we zeker weer alleen dan vast weer om hun achter hun kont aan te zitten waar de bestelling blijft!

    Absoluut geen aanrader dus! Nooit doen!
    Zelfs een voetveeg word nog liever behandeld!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Ik vind de kleding wel leuk en goed. Maar ineens wordt mijm naam niet meer goed geschreven. Zeker omdat ik aangegeven heb geen reclamen meer te willen ontvangen Ik wil alleen bestellen via internet en als ik daar zin in heb. ik ben al heel lang klant en van die prijsvragen daar klop ook niks van.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Je bent verplicht je hele hebben en houden op te geven en dus aan klingel vast zit.
    Ik wil bestellen en betalen verder niets.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ook ik zit al maanden te wachten op mijn bestelling,straks is het te warm om die te dragen. voorlopig bestel ik dus maar niets meer. vriendelijke groeten.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling22222

    ik koop al ongeveer 15 jaar bij Klingel en over het algemeen heb ik weinig klachten,maar de klachten die ik lees zijn dezelfde als die ik heb en daar is nooit iets aan veranderd,dus is het verspilde energie,de enigste raad die ik kan geven,niets meer kopen! Ik zal b.v.b.nooit meer sieraden kopen want mijn gouden ring zag er binnen drie maanden uit als een koperen ring en de blauwe aquamarijn werd wit,mijn bedeltjes vielen allemaal van het slotje,weg natuurlijk!!Dat is echt chinese rotzooi!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling33333

    graag wil ik de schoenen in een groter maat als 41 hebben. bv 42.5- of 43 dit is toch een normale maat voor pumps ed.tegenwoordig.
    Dit moet kunnen daar er ook grotere maten dan 42-43 verkocht worden

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling22222

    ben meer als 15jaar klant ben wel tevreden maar de prijzen pot dat klopt voor geen cent nog nooit wat gewonnen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik wil even reageren op al die negatieve reactie,s over Klingel
    over de prijzen die je kunt winnen,dat dat alleen was om klan-
    ten te trekken en dat je er nooit meer iets ervan hoorde.maar
    nov.2010 kreeg ik een telefoontje van Klingel dat ik een prijs
    van 5000 euro had gewonnen met de uitnodiging om de prijs op te
    komen halen.we werden hartelijk ontvangen met koffie en gebak en
    bloemen,kregen een rondleiding op het kantoor en s-avonds was
    het bedrag al gestort op onze rekening.er waren meer prijswin-
    naars en een mevrouw had zelfs 50.000 euro gewonnen! De prijzen
    worden dus echt uitgekeerd en alle lof aan Klingel! Hannie
    16-februari 2010

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Al jaren klant . maar nu met de loterij als ik zo mag noemen.
    kom ik er niet uit ik heb al genoeg moeite met de comp:ben van
    1932. dus dat is voor mij nog wel eens onduidelijk.

    MVG:

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & Levering11111
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik bestel voor kerstmis een led horloge ik krijg hem 14 dagen voor kerstmis de overige producten die ik niet behoudt stuur ik terug horloge laat ik ingpakt zitten [cadau voor kerstmis] wij komen met kerstavond dat het horloge niet werkt bel 27 dec.op naar klingel die stueren mij een brief dat ik het op moet stueren voor te laten maken [neit gebruikt en het valt toch onder garantie] nu 4 weken later heb ik nog geen horloge en wel betaald ben reeds 15 jaar klant van klingel

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    01-01-2011
    ik ben ook al jaren lang klant bij Klingel,zonder problemen,had alleen begin dit jaar een designkoffiezetapparaat,besteld waar ik wel erg lang op moest wachten,maar alla.Na het ongeveer drie maanden te hebben gebruikt,ging hij heel raar doen.Heb Klingel gebeld en keeg een vriendelijke telefoniste aan de lijn,die mij adviseerde om hem terug te sturen.Helaas had ik de doos niet meer,maar mocht hem terug sturen als ik het nieuwe apparaat had ontvangen.Nadat ik het nieuwe apparaat had ontvangen,nu wel snel.Ging dit apparaat helaas weer stuk,wederom gebeld,en ik mocht hem weer terug sturen,met een andere doos.Helaas brak ik de koffiepot met afwassen.Heb Klingel gebeld die vonden het geen probleem,ik kon alles gewoon terug sturen,dat heb ik ok gedaan.Het geld wordt als een tegoedbon op mijn rekening teug gestuurd,alleen dat wil ik niet,en daar ga ik een maandag nog even achteraan.Maar erder vindt ik dat ikeen goede behandeling/service heb gekregen van de riendelijke telefoniste,s

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling55555

    al meer dan 15 jaar tevreden klant,ik ben klein van stuk en daar heb klingel ook aan gedacht,door speciale korte maten o.a. wat wel jammer is dat ze steeds duurder worden en weinig vernieuwend en catalogus wordt dunner,jammer.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik ben giftig op klingel bestelde wat en moest daar veel te lang op wachten en dan hoef ik het niet meer ,ook de rekeningen kloppen niet en het mooiste is nog dat ze iets sturen wat ik niet heb besteld het rekening over zicht klopt totaal niet werd 2 weken geleden gebeld door 1 mevr. en die zei er staat nog 10,38 euro van u nu die heb ik gelijk betaald en nu krijg ik 1 rekening overzichtmet 1 bedrag van 31,13 euro. nu ben ik zo kwaad dat ik naar opgelicht schrijf want dat is dit n.l.van mij geen cent meer ik heb 2 jeans gekocht van 19,90 per stuk en dat is 39,80 +4,95 verzendkosten dat maakt samen 44,75 en dat heb ik al betaald verder bestel ik nooit meer wat bij klingel ik koop het liever in de winkel dat bespaart verzendkosten ik wil ook geen nieuws brieven meer daar gooien ze je mee dood. dus mensen als u klachten hebt kunt u altijd bij de t.v. terecht graag gedaan

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Al meer dan 10 jaar bestel ik hier mijn kleding.Nooit klachten mee.Soms bestel ik bij een ander,maar in het algemeen bij klingel en dan hoofdzakelijk kleding.[meestal wel t goedkopere want ze kunnen soms inderdsaad soms duur zijn,is ook degelijk en goed}]Ik heb een moeilijke maat kleding en kom in de problemen met gewone kleding,daar heb ik op maat kleding die mij in het algemeen goed zit,stuur ik iets terug geen probleem hoor{wel ff afkloppen}t gaat nog steeds goed tot nu toe.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    heb net een bestelling gedaan bij klingel , als ik het had geweten dat je onvriendelijk wordt behandeld had ik toch liever bij me vaste winkl besteld daar wordt je tenminsten vriendelijk en beleefd te woord gestaan jammer maar de volgende keer niet meer dus

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling33333

    Een horloge besteld bij Klingel. Dat liep als volgt:
    Logboekje
    - zondag 14-11-2010 besteld
    - maandag is de bestelling nog niet te zien in het systeem, wel dát er iets besteld is
    - dinsdag pas in het systeem zichtbaar, met de datum van dinsdag !
    - woensdag, volgens melding, afgehandeld
    - woensdag meldt Kiala dat ze informatie ontvangen hebben, maar het pakketje zelf niet.
    - donderdag nog dezelfde melding bij Kiala
    - vrijdag nog dezelfde melding bij Kiala
    - vrijdag heel vroeg (00:50) een emailtje van Klingel dat het pakketje binnenkort wordt afgeleverd. Deze email heeft het overigens over de besteldatum van zondag (14-11-10).
    - vrijdagavond 18.25 meldt Kiala dat het pakketje op hun sorteercentrum is aangekomen ….
    - dat staat er maandagochtend 22-11-10 nog steeds te lezen.
    - maandag 23-11-2010 om 1700 uur kwam het emailtje van Kiala.
    - pakketje in goede orde ontvangen. Horloge doet het en is ongebruikt en onbeschadigd.

    Dus het werkt allemaal wel bij Klingel, maar de spullen moeten volgens mij vanuit Duitsland komen, en ja, dat duurt een paar dagen extra.

    Met andere woorden: hou gewoon rekening met anderhalve week levertijd als het op voorraad is.

    Ondersteuning heb ik niet gebruikt, dus niet beoordeeld.

    Mij benieuwen of het betalen nu goed gaat verlopen. Ik heb een acceptgiro er bij, dus dat moet haast wel lukken (en vast ook heel snel, dan wel :-).

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ben al jaren klant bij Klingel. Ik had een probleem met Klingel, ivm kleding snel defect. en niet door te veel dragen.
    naadjes die los laten, een gebreide vest die niet goed was afgewerkt. Kreeg hem de vest binnen , toen ik in het ziekenhuis lag, na 1 maal dragen liet het brei werk los bij de knoopsgaten.
    contact opgenomen met Klingel, kreeg te horen dat mijn garantie verlopen is, en dat heb ik dus al meerdere keren mee gemaakt.
    dus de kwaliteit vind ik echt achter uit gegaan zijn bij Klinkel. was vroeger niet zo.
    en dat vind ik erg Jammer. maar waar kan je met je klachten terecht nergens, je krijgt alleen de telefoniste aan de lijn, en die hebben een afgezaagde mededeling,niet oplossing gericht.

    Jammer jammer jammer
    Moest het even kwijt.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Wij hebben op 4 november een bestelling gedaan voor mijn schoonvader.
    gezien ik geen klant wens te worden koos ik voor betalen per acceptgiro.
    En het systeem gaf aan dat het product voorradig was en binnen 2 werkdagen kon worden geleverd.
    Nu kwam het pas op 15 november binnen want we konden niet via acceptgiro betalen omdat we geen klant zijn.
    Dit moest dus onder rembours aan de deur betaald worden.
    Nou ja dat moest dan maar we zaten immers al lang te wachten.
    Wat blijkt het product past niet en moeten wij dus terug sturen.
    Ik informeerde even hoe het dan met het betaalde bedrag gaat.
    Toen kreeg ik te horen dat ik het eerst moest terug sturen en dan half december even moeste bellen of het was aangekomen.
    Dan kan de terug betaling in orde worden gemaakt.
    Nou bij deze bestellen wij nooit meer wat bij klingel.
    Van bestellen tot je geld terug krijgen 1.5 maand wachten

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Waardeloos postorderbedrijf!
    Slechte klantenservice, beeindigen gewoon het gesprek terwijl je nog niet uitgesproken bent.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling22222

    Ik ben jaren zonder problemen klant geweest, maar blijkbaar telt dat opeens niet meer. Nu ik een aantal keren had besteld en het me tegenviel en retour stuurde, wordt ik blijkbaar zpnder enige reden van opgave verbannen.
    Ik mag nu alleen nog maar onder rembours bestellen. Ook bij hun dochterbedrijf Meyer Mode werd ik opeens geblokkeerd, terwijl ik daar nog nooit wat had besteld.
    Het mooie van alles is dat ze ook mijn inlognaam voor Mijn Klingel hebben geblokkeerd, de reden daarvan is mij geheel onduidelijk. Ik heb nu totaal geen zicht meer op mijn rekeningoverzicht.
    Als Klingel zo met klanten omgaat die al vanaf het begin bij hun bestellen,dan wens ik ze het allerbeste.
    Er zijn nog genoeg andere postoderbedrijven, waar ik nooit een probleem mee heb.
    Dag Klingel!!!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Wij ontvingen laatst een aanbieding van Klingel, waar we niet omheen konden ,ook al zouden we dat willen .We kregen bij de eerst volgende bestelling, een gratis waardepakket met een electronica geschenk,met een verzekerde waarde van 250 € en dat zo groot was , dat het raadzaam zou zijn om thuis te zijn als het afgeleverd zou worden want het kon zeker niet door de brievenbus Omdat ik toch toe was aan een paar nieuwe dingetjes , dacht ik , dat is niet gek, en even haast maken met de bestelling, maar iedereen die dit leest , raad het al, we waren te laat met bestellen De mevrouw die ons te woord stond kon met een triomfantelijke stem vertellen dat de beloofde cadeau`s reeds de deur uit waren, en dat wij dus achter het net viste.Ik heb dan ook tegen die mevrouw gezegd, dat ze ons adres maar uit het bestand moet halen , en zeker geen folders oid naar ons adres te sturen , want dat zou de zelfde dag retour afzender gaan Die mevrouw werd daar natuurlijk niet warm of koud van , want dat is tenslotte ook maar een bijverdienende huismoeder, dus betrokkenheid met de Firma Klingel staat bij hun op een laag pitje We hebben in het verleden , toch steeds een redelijk goede ervaring gehad, maar die zogenaamde prijzenfestivals die tegenwoordig over de mensen word uitgestort daar wordt ik ,in ieder geval niet goed van En ik zou dan ook willen adviseren , schoenmaker blijf bij je leest en ga goede kleding verkopen en laat dat hele prijzen gedoe aan een ander over Maar voorlopig heb ik het gehad met Klingel, want er zijn voldoende bedrijven waar je ook je geld kan besteden

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling22222

    ik ben nu al jaren lid bij klingel zo’n kleine 25 jaar.
    vroeger als je wat bestelde kreeg je altijd een aardigheidje gratis, nu staat het er nog steeds maar je krijgt alleen niets meer. dat zelfde gebeurt met die auto’s en reizen en niet te vergeten de geld prijzen die je kunt winnen natuurlijk. mijn hele fam. kocht bij klingel nog nooit heeft er maar 1 ‘n klein prijsje gewonnen laat staan een grote.
    bestellingen duren veel te lang en wat ik ook een raar iets vind,
    waarom moeten de prijzen omhoog als je een maatje meer hebt.’n bonn prix of neckerman doen toch ook niet de prijzen verhogen als het een maat 44 of hoger is dikkertjes worden al genoeg gestraft.kortom klingel heeft niet de service waar ze jaren geleden mee zijn begonnen. dit wilde ik even kwijt.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik heb 1 dames-shirt 54 105/OR7 zwart/wit 33.99 de prijs maat 46 1 maal voorzichtig gewassen en sterk verkleurd. Jammer ik was er blij mee, wanneer hier niets aan gedaan wordt, dan heb ik graag dat U mij schrapt als klant en geen boeken meer stuurt. Ik ben zo ontzettend teleurgesteld. Dit had ik echt niet verwacht van Klingel. Vriendelijke groetjes van M.C.Bijl-Verheijen. Misschien hoor ik nog iets van U?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Beste mensen, ik ben heel erg tevreden over Klingel. Ik ben klein van stuk en daarom is het zo fijn dat jullie ook voor mij kleding hebben in een kleine maat. Dat zie je eigenlijk nergens.
    Ook over de kwaliteit en ruime keuze ben ik zeer tevreden.
    Een nadelig puntje vind ik dat je soms wel 3- of 4 boeken in de week krijgt. Zonde van al dat kostbare papier, goed voor de oud papier ophalers.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Wij zijn vooral ontevreden over de telefoontjes van Klingel: “U bent geselecteerd….” Met dergelijke praktijken willen wij niet worden lastig gevallen.

    Over het algemeen waren we toch al vrij ontevreden over Klingel. Wel eens wat dingen besteld, maar bij uiteindelijke levering bleek het toch niets voor ons te zijn.

    Afmelden van email nieuwsbrief is vrij eenvoudig. Echter, je krijgt dat een email waarin je op een link moet clicken om te bevestigen dat je werkelijk de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen. Bij het clicken van die link kom je weer in het afmeld scherm terecht.

    Wij zijn helemaal klaar met Klingel.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & LeveringNot Rated
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    In het begin toen ik klant werd, was levering geen enkel probleem, terug zenden, voor een andere maat ook niet. Maar na een zo’n 2-3 jaar niet te geloven, ik 2 maanden (bijna 3) een bestelling geplaatst , maar ik heb niets meer gehoord, laat staan gezien. Wel erg jammer dat Deze Firma zijn belofte niet na komt. telefonisch ook niet te bereiken.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling33333

    Ik vind het jammer dat er zo’n prijsverschil is tussen
    kleine en grote maten in de winkel betaal je voor alle
    maten de zelfde prijs.
    Ik kan me ook erg kwaad maken over de winterjassen
    zie je een leuke winterjas is die niet in Nedeland
    leverbaar belachelijk

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering33333
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling55555

    Ik ben erg blij met Klingel, misschien zijn tevreden mensen minder geneigd om in de pen te klimmen. De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed, d.w.z. goede kwaliteit en niet duur. Ik heb wel één keer een nappa jas besteld die niet echt was, maar die heb ik dan ook teruggestuurd. Geen probleem. Inderdaad is de levertijd over het algemeen wat lang.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling33333

    alles is van prima kwaliteit maar vind wel dat je vaak te lang moet wachten op je bestelling dat vinden wij jammer ps en de prijs vinden wij redelijk

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Mijn ervaring met Klingel is goed de aflevering duurt weleens wat langer dan wenselijk maar ja…..terugsturen kan altijd.
    Jammer dat jullie geen retourdeienst hebben die de pakjes z.n. weer van huis ophaalt. Dit zou erg gemakkelijk zijn voor werkende mensen die niet altijd in de gelegenheid zijn en soms na een lange werkdag ook geen zin hebben om nogeens naar het Kialapunt te gaan. Misschien een ideetje????

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & Levering11111
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    20/08/2010 ik zal ook wat schrijven wat mij de ervaring is bij klingel ik heb 16 juli 2010 een bestelling gedaan vandaag kreeg ik bericht dat nog 2 a3 weken kan duren ,ik had ook een zomer jurkje besteld maar die zou in october lever baar zijn die heb ik recht toe afgemeld in de herfts kan geen zomer kleren dragen zodra de bestelling over 2 a3 weken aan komt pak ik al niet aan sorrij hoor grt mevr de bodt bestellen nooit meer

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik heb een grote bestelling geplaatst / kledij voor de zomerper.
    Daar ik in verlof ging, heb ik de telefoniste verwittigd dat ik in verlof ging en graag de bestelde kledij kon meenemen op verlof
    Geem probleem zei de telefoniste, uw bestelling gaat u zeker krijgen ! Gevolg : Ik ben reeds 2wk.terug uit verlof, mijn volledige bestelling heb ik nog niet gekregen, wel een aanmaning tot betalen.Ik heb een bestelling van 257,95 euro,Gevolg : 257,95 euro+3,72 eur.voor 15.07.2010 – U kunt nog voor 2827 euro bestellen Mevrouw, maakt er gebruik van – Waar zit de belofte om mijn bestelling zelfs dagelijks aan te brengen ?? Spijtig maar dat pik ik niet !! Testaankoop zal wel een oplossing hebben voor zulke praktijken ! Mevr. Van den Block-Peeters – Eveneens reden om nooit meet bij Neckermann te bestellen !!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    een maaand of 2 geleden bestelde wij in de nieuwste catalogus ( die zelfde dag ontvangen) een windscherm bij klingel
    het bestelnummer was niet in de catalogus te zien, dus wij klingel bellen
    ik kreeg een vriendelijk sprekende vrouw aan de telefoon en zij vertelde mij dat het nieuw was en pas in augustus geleverd zou worden
    ik zei toen geen enkel probleem, was namelijk een leuk windscherm voor maar 59 euro
    ik zei nog tegen de dame, is het geen lokkertje want ik heb wel eens eerder iets niet geleverd gekregen van klingel omdat het uitverkocht was, nee zei ze, het komt echt, u bent pas 1 van de eerste die hem besteld
    tot mijn verbazing kreeg ik een week geleden een pakketje met nog iets wat ik besteld had en een bon er bij, windscherm niet meer leverbaar, uitverkocht
    woedend belde ik op, en de dame aan de telefoon kon er ook niets aan doen zei ze, ik zou de volgende dag door een chef opgebeld worden
    en ja, keurig terug gebeld met de mededeling dat het scherm niet meer kwam, ik zei u bedoeld dat het scherm nooit geleverd is aan jullie, jawel zei ze, is zelfs al geleverd
    ik zei toen, dan liegt u want het zou pas in augustus binnen komen en ik kreeg te horen dat ik 1 van de eerste was die hem besteld
    ik kreeg toen een snauwerig antwoord, ja jammer, het is er niet meer
    ik werd toen zo boos dat ik zei dat ik mijn andere bestelling direct terug zou sturen en dat de klingel mij direct als vaste klant kan schrappen en als ik nog post van hun zou krijgen ik het van hun kant op stalken zou gaan gooien, wat was ik boos
    ik weet namelijk zeker dat ze het scherm nooit geleverd gaan krijgen en dat heb ik via een tip van iemand binnen klingel zelf
    ik zou graag via dit forum een tip van iemand willen krijgen hoe wij zo,n bedrijf nu eens op de vingers kunnen laten tikken vanwege misleidende reclame

    groetjes hans

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik doe alles met de telefoon. Word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan .Ik ben echt 100 procent te vreden.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ij heb goede ervaringen met Klingel, maar inderdaad is de levertijd erg lang.Ook als het betreffende artikel op voorraad is.

    Ans Burger:- Heb besteld -is met een D en niet met een T. Jij weet altijd zo goed wat een ander fout doet, maar je eigen fouten zie je niet.(denk aan het gezegde van de splinter en de balk)

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling44444

    Vreemd zoveel negatieve verhalen. Ik heb heel goede ervaringen et Klingel. Mooie kleding die past bij de prijs. levering duur soms een beetje lang.
    Voor mensen die liever geen folders aan huis willen: Bel of mail ze gewoon even en alles wordt geregeld. Wij hebben dat ook gedaan en we kregen zelfs netjes een schriftelijke bevestiging dat er voortaan geen folders of catalogus meer in de brievenbus zouden komen m.u.v. mogelijk de eerste twee weken omdat de mutatie nog verwerkt moet worden. Keurig bedrijf dus.
    En verder ben ik het wel eens met Ria Beck verderop in deze reactiekolom.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Ik vind het erg jammer dat niet alle kleding vanaf maat 36 te koop is!
    Vind ook jammer dat je vanaf 40€ moet bestellen !
    Levering duur ook wat (te) lang!

    Maar..de dekbedovertrekken zijn prachtig! Net zo als badkammer en WC matten! Alles van goede kwalitet!

    Als ik geluk heb en een (spijker)broek me past (maat 36) is die ook nog in korte maat te krijgen,dat is super!
    Verder heb ik geen klachten!
    Groetjes…..L.v.Gisbergen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    Er zal wel altijd iets zijn waar je niet tevreden mee zal zijn…Maar het is inderdaad waar!Dat je soms heel lang moet wachten op de levering van je bestelling …Dat is jammer!
    Maar wat er geleverd wordt is goed .
    Terug sturen is ook altijd oké ,Alleen vindt ik die prijzen slag of hoe ze het noemen belachelijk Je naam het nummer alles klopt maar toch nog ff wachten tot jou nummer en naam getrokken wordt door een deurwaarde…Dat is echt iemand met een dode mus blij maken voor mijn hoeft dat niet …Of je heb gewonnen of niet …Laat eerst de trekking doorgaan onder de klanten en maak ze dan blij .verder Ben ik zeer blij klant te zijn bij Klingel
    groetjes Marina

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    mijn ervaring met Klingel is prima . Deze keer de bestelde goederen snel ontvangen.Op 2 art, na, maar dat is mij direct verteld. En ik heb er ook geen moeite mee.Ook ik vind het prijsverschil tussen de maten jammer. Maar dat is bij alle postorderbedr, het geval. En niemand verplicht ons om bij Klingel of wie dan ook te kopen Dus ga lekker shoppen.
    En wees niet hebzuchtig en begerig, Ik kijk nooit of ik iets kan winnen. Ben in principe tegen loten.
    Ik ga vast wel weer iets bij Klingel bestellen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik vind dat klingel hele goeie en fijne schoene verkoopt ik heb namelijk een hele smalle voet geweldig echt waar en geen troep maar ook merkschoenen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    De kwaliteit van de geleverde producten is goed. De levering is traag, ook als het op voorraad is.
    Het zou prettiger zijn als alle maten de zelfde prijs hadden , nu zit er erg veel verschil tussen de maten wat nadelig is voor de grote maten (48)

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    levertijd te lang als het toch in voorraad is

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    als je iets wil bestellen kan dat niet eensde dingen van 5euro en de trolly nemen ze niet eens op gr .willy

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling11111

    Voor het eerst heb ik eens wat besteld bij Klingel. Volgens de site was het op voorraad. Ik heb het 15 januari besteld en nu is het inmiddels 24 januari. Ik belde de telefoniste en die zei dat het 21 januari verzonden is en het begin van volgende week binnen is. Vreemd. Op voorraad en dan pas begin volgende week, dus v.a. maandag 26 januari. Nou, dat noem ik zeer traag.
    Helaas voor Klingel stuur ik het terug daar ik het heb gekocht wat bedoeld was voor een cadeau. Op stel en sprong moest ik dus elders wat kopen.
    Nou, bij Klingel koop ik echt nooit iets. Bij Otto, Wehkamp en Neckermann ook niet: altijd te late levering, deelleveringen en verkeerde maten, slechte kwaliteit.
    Ik koop voortaan alleen nog in de winkel. Scheelt ook verzendkosten, ergernis en je ziet direkt wat je koopt. Geef mij de winkels maar!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling22222

    Over het algemeen redelijke ervaring met Klingel, maar stoor me aan het volgende;
    - gratis artikelen van enige waarde zijn altijd niet mee
    leverbaar
    - de enorme hoeveelheden catalogi
    - de meerprijs voor grotere maten
    - de lange levertijden

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    het is alweer enige tijd geleden,dat we te horen kregen dat er een prijzenregen zou worden uitgestort over de klanten van Klingel,daarna is het wel heel erg stil geworden, en we hebben tot nu toe niet vernomen wie de prijzen wel hebben gewonnen Wij hopen van ganse harte dat de Firma Klingel niet dezelfde weg op gaat zoals zoveel bedrijven en met zogenaamde prijzen actie`s om de klanten te verleiden om aankopen te doen Een criterium voor ons is altijd geweest de kwaliteit van de producten en de gemoedelijke manier waarmee een bestelling kan worden geplaatst en zeker niet een prijzenregen waaarvan je achteraf ,moet constateren dat het weer een wasse neus was In de hoop dat ik u niet teveel in verlegenheid heb gebracht met dit berichtje groet ik u met de vriendelijke groeten Fam B.Boone

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    in het onder staande zitten wat typ fouten hier voor mijn excus

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    in het boven staande zitten wat typ fouten hier voor mijn excus

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ook wij hebben het zelfde mee gemaakt als de fam t jacobs
    wij haddan ook een pakket gewonnen aan dit doen wij nooit mee mar ik dach het staat op naam dus wat kan er fout gaan niks toch maar niet heus bestelling gadaan dat is goed geleverd maar zonder pakket er bij heb een email gestuurt waar mijn pakje blijf maar volgens klingel haddan ze met het pakketje van de bestelling een foet gemaakt krijg als nog mijn pakketje schrijven ze terug nu u raad het al uitverkocht was een wereldontvanger dus heb ik mij per email opgezegt als klant met deze zaak wil ik niks meer te maken hebben zit nog steeds op een email tewachten die ze terug zou sturen dus doe nooit meer mee aan zoiets want het is volksverlakking gelukkig kan ik opzeggen wanneer ik wil maar je zal maar maandelijks betalen zit je aan ze vast

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling11111

    Bij elke bestelling staat er bij, gratis dit of dat.
    Nu weer een mp 4 speler, wereld ontvanger, enz.
    Bij elke bestelling blijkt dat deze producten niet beschikbaar zijn.Wereld ontvanger helaas niet meer voorraad.
    Vorige keer een stijkijzer niet meer op voorraad.
    IK RAAD IEDEREEN AAN GEEN ZAKEN TE DOEN MET DIT BEDRIJF.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering33333
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Kwaliteit valt (bijna ) altijd tegen en de kleur wijkt vaak af.Op het plaatje veel mooier. De hoeveelheid catalogie stoort mij enorm.Soms twee!! tegelijk.Heb genoeg aan een voorjaars- en een najaarscatalogus.Emma.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Beste Klingel,wilt U mij verwijderen uit uw Klantenbestand,ik heb genoeg van alle catalogie want als je wat betseld is het niet voorradig en kan je weken wachten en dan valt het alsnog tegen.Alle acties van auto;s reizen audiopaketten is gewoon flauwekul!ik heb genoeg van Klingel en wens niets van reclame meer teontvangen want het gaat meteen retour,Nannie

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik verbaas mij er wel over,dat als je een bestelling doet,men de goederen opstuurt en de wereldontvanger met hele kleine letters art.is helaas niet meer leverbaar er zich vanaf maakt.
    U kunt ook wel een auto beloven en dan zeggen art.is helaas……

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Zeer slechte zaak. Ik heb nu 2 keer wat bestelt en het past niet

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering22222
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling11111

    119-11-2009
    Ontvang de catalogus met het aanbod gratis levering,wil one line bestellen en zie tot mijn verbazing dat er verzend kosten in rekening worden gebracht .Heb bestelling niet verzonden.Wat doet klingel met deze reacties?Ook ik ben het er niet mee eens dat grtere maten meteen zo een stuk duurder zijn ,en van die verlotingen hoor je nooit niks meer

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling33333

    Ik vind het ook jammer, dat de prijzen met de maten omhoog gaan. En inderdaad die auto’s en kettingen hoeven voor mij ook niet.
    Verder vind ik het wel mooi, soms ook niet, en stuur ik het terug. Soms een lange levertijd, niet voorradig.
    De prijzen zijn redelijk. Ooit ziet het op plaatje veel mooier uit, en is de kwaliteit heel anders. Maar stuur het dan gewoon terug. gr. eef

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ook ik koop vaak bij Klingel.Had duidelijk aangegeven: geen deelzending. Toen die niet binnen een paar weken geleverd kon worden: Eerst netjes een brief dat ze het niet konden en toch overgingen tot deel zending.
    De verhouding prijs/kwaliteit is normaliter goed. Met uitzonderingen zowel naar boven als beneden. Heb ook best eens spijt gehad van een dure aankoop. Maar laatst tot mijn stomme verbazing een enorme meevaller in de uitverkoop daar ik toevallig vrij lange armen heb! (Scheelde zeker E.75.-).
    Telefonisch wordt je goed en duidelijk!! tewoord gestaan.
    En ja, wie niet in staat is naar de winkel te gaan, moet nu eenmaal accepteren dat je het artikel niet gelijk mee kunt nemen.
    Wat niet wegneemt dat leveringen vlotter zouden moeten kunnen!
    gr.Irene

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling22222

    Ik verbaas me over het grote aantal goede beoordelingen. Ik koop al ruim twintig jaar via allerlei postorderbedrijven (hoezo Otto failliet??) en Klingel komt op de allerlaatste plaats. Dit voornamelijk vanwege de tuttige kleding en de Zeemankwaliteit. Nee, dan liever Mona die er aan gelieerd is.
    Ook de hoeveelheid catalogi die je voortdurend krijgt, storen me enorm. Wat kost dat niet aan bomen?
    Nee, bij Klingel koop ik niet meer!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    mijn bestelling komt in 2 keer,de eerst keer kreeg ik het na 3 weken,nu zit ik te wachten op het 2de pakket,ook inmiddels al weer bijna 4 weken..dit vind ik niet goed. als klingel klanten kwijt wil raken,moet hij vooral zo doorgaan.dus nog maar even wachten,misschien krijg ik het nog voor de kerst……

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik vind klingel een goed bedrijf maar twee problemen
    1 De lange duur voordat je het krijgt
    2 de prijs stelling is vrij hoog !

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    op 29-09-2009 bestelling geplaatst om het eens te proberen.
    levering via kiala prijsafspraak artikel kost 19.99 verzendkosten 4.95 totaal 24,94. op 14 oktober 2009 wordt ik gebeld dat ik de bestelling af kan halen voor 26,76.
    Voor mij hoeft het dus niet.dit is voor mij geklungel van klingel
    groeten harrie peijen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    ik heb vaak dingen besteld,waren niet altyd naar wens
    maar over het algemeen ben ik tevreden ,telefonistes aardig alleen wachttyd duurt te lang misschien is daar in de toekomst
    iets aan te doen. met vr groet mevr w de wind.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    Mijn ervaring met klingel is goed,de kwaliteit is goed,en de service is ook goed.
    De levering is meestal wel vlot,op een enkele uitzondering na.
    Heb echt nooit problemen met Klingel gehad.
    Wel vind ik dat prijzen gedoe ook niet zo fantastisch,ik heb nu weer een keer mee gedaan,en dat is de laatste keer dat ik het doe,want ik heb nog nooit wat gewonnen van mijn leven,als ik dan die gelukkige prijswinnaars zie stralen,nou dat zou ik ook wel eens heel fijn vinden maar helaas,als ik bij het schip met geld kom dan is de loopplank net ingetrokken.
    Verder is alles wel prima bij Klingel!
    Gr.An.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    mijn opmerking is de volgende,
    op een bestelling moet ik meestal minimaal 10 a 14 dagen wachten, de catalogussen komen vaak sneller dan je bestelling gemiddeld om de 3 weken .Zonde van het papier mede omdat er heel vaak dezelfdeartikelen in staan

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Omdat ik niet van winkelen hou, koop ik graag mijn kleding via een postorderbedrijf. Ik heb nog nooit problemen met Klingel gehad en mijn bestellingen, vragen of opmerkingen zijn altijd correct afgehandeld. Waar ik wel grote moeite mee heb, is enerzijds de gigantische hoeveelheid modebladen die je ontvangt en anderzijds het loterijachtige gedoe. Met betrekking tot dat kansspelachtige gedoe,heb ik altijd het gevoel dat het een valstrik is om mensen te bewegen een bestelling te plaatsen. Ik heb me nooit laten verleiden om daar in te trappen, maar indien dat prijzengedoe toch waar is, dan ben ik het met een voorgangster eens dat dit beter in de producten verdisconteerd kan worden.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    ik ben zeer tevreden over Klingel. als iets niet goed is dan stuur je het gewoon retour, geen gezeur achteraf. Waarom zeuren over grote maten meer betalen? zie het zo: kleine maten betalen Minder omdat er minder stof wordt gebruikt. En levering in meerdere keren? je kunt aangeven dat je alles in een keer wilt ontvangen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling22222

    Ach die klingel..
    het is allemaal maar half half.
    en als je echt fatsoenlijke service wilt
    dan koop hier alstublieft NIKS.

    en aan de meeste berichten hier te zien
    lijkt het wel of klingel ze zelf heeft
    toegevoegd.. zo’n “appart” nederlands..
    en ja KLINGEL is een duit bedrijf.

    dat zet mij wel aan het twijfelen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik ben al meer als vyfentwintig jaar klant
    bij klingel en altyd tevreden geweest
    er staat nooit oudere kleding in de catloges
    ik koop nooit ergens anders dan bij klingel
    m
    ensen moeten niet zo zeuren
    gr marie

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling44444

    ik koop al jaren bij klingel en ben heel tevreden
    wat is nu oud aan lange broeken en shirts?
    in de winkel zijn ze niet zo mooi
    ja bij een dure modezaak
    wel jammer prijsverschil grote maten
    ik heb nog nooit mee gemaakt dat ik vooruit moet betalen
    bij levering word door mij wel gelijk betaald
    klingel blijf zo door gaan

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling33333

    Ik vind dat Klingel enorm achteruit is gegaan. Ik word verplicht om vooruit te betalen en zolang dingen niet passen doe ik het nooit. Voor mij een reden om er niks meer wat te bestellen.
    Ik vind dat je vrij keuze moet hebben in een manier van betalen voel mij op deze manier dat ik als oplichter word gezien. Nee van mij is het gewoon over.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling44444

    Ik vind het wel leuk, af en toe kopen bij Klingel, ik vind alleen dat “Prijzenwin gedoe verschrikkelijk. Kost klauwen met geld, die reclame . ik heb al zoveel goud/ geld en auto’s gewonnen, de Mercedessen vliegen me om de oren. en dat vind ik zonde van al dat geld, dat kunnen ze beter gebruiken om de prijzen wat aan te passen want die zijn best wel aan de pittige kant.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Wat een geleuter over Klingel, grote maat meer prijs, dat hebben toch alle postorderbedrijven.niet alleen Klingel en meer dan een week wachten. ook zo een onzin, je hebt toch nog welwat in de kast hangen denk ik. Dan die van liever iets van Otto, Nou Otto is failliet, dus dan kun je helemaal lang wachten. Hebben we nu is nederland niks anders om over te zeuren?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling11111

    als je meer dan een week kunt wachten op de levering dan moet je het doen.
    Wij knappen erop af.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik wacht nu al 10 dagen op een levering van wat badmode die op voorraad is. Ik zag op een site dat er een levertijd van 1 tot 4 dagen is. Op hun eigen site vind je er niet zoveel over en ze houden het lekker vaag. Er staat wel dat als je niet thuis bent kun je regelen dat het later bezorgd wordt, anders moet het na enkele dagen(!) retourgestuurd worden naar klingel.
    Daar hoef je echt niet bang voor te zijn. Zelf reageren ze met circa (!) een week. Dan mag je na 10 dagen dus nog niet zeuren.
    Ik zal er nooit meer iets bestellen. wij snappen ineens de slogan “Liever iets van Otto”.
    Je besteld iets wat op voorraad is om het snel in huis te hebben voor de vakantie.
    Ik vind het echt slecht hoor, dus voor dat je besteld moet je je wel even realiseren of je de tijd hebt om erop te wachten.
    Ik vind dat ze gewoon eerlijk moeten zijn op hun site en daarom maak ik onze ervaring zo maar bekend.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    De kleding is soms wel wat ouwelijk. Jasjes zijn mooi. De kwaliteit is goed, maar degelijk. De maten worden te snel veel duurder. Met de service geen problemen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    het is nu de tweede of derde x dat de levering niet in een x wordt bezorgd.nu ook weer mijn bestelling in drie keer gekregen.
    als het niet voorradig is maak dan geen reclame.het is een x gebeurt dat er kleur verschil was in rok en hesje.
    m v groet jvledder

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    ik vindt klingel fijn goede kwaliteit voor de prijs

    mode voor grote maat ik krijg altijd complimenten dat ik altijd zo modieus gekleed ben ook als ik feest kleding koopt

    en als er iets aan hapert wordt je altijd goed geholpen

    klingel ga zo door ik kan niet zonder jullie.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & Levering33333
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling22222

    ik vind het jammer dat er zo’n groot prijsverschil is tussen de kleine en grote maten
    Reden om nooit meer iets te bestellen denk ik

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Schrijf nu ook een review!


Geef elk aspect 1 tot 5 sterren door aan de rechterkant op de sterren te klikken, licht je ervaring toe (Lees hier tips) en klik op de Voeg ervaring toe knop!

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters, deze zullen aangepast of verwijderd worden en blijf beleefd!
Prijs
Verwerking & Levering
Ondersteuning
Totaalbeoordeling

Onze partners


Copyright 2008-2014 Shoppingervaring.nl.
Teksten mogen niet zonder uitdrukkelijke
toestemming worden overgenomen.
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusCheck Our Feed