Google+ Kijkshop.nl Ervaringen, Beoordelingen & Reviews 2013-2014 Shoppingervaring.nl

Kijkshop.nl

  • 2.792.792.792.792.79
  • 2.092.092.092.092.09
  • 1.741.741.741.741.74
  • 1.911.911.911.911.91
  • Kijkshop.nl Menu







  • Kijkshop.nl Menu







Kijkshop.nl is de webwinkel van de gelijknamige keten Kijkshop. Kijkshop.nl is lid van de Thuiswinkel organisatie, waardoor een goede voorwaarden voor de klant gegarandeerd zijn. Kijkshop biedt ruim 3.500 artikelen aan op het gebied van elektronica, huishouden, persoonlijke verzorging, telecom en vrije tijd.
meer-informatie

 

Wat is jouw ervaring met Kijkshop.nl? Schrijf direct jouw review onderaan deze pagina! Registratie is niet nodig.

bezoek-de-website

VN:F [1.9.22_1171]
Snel Beoordelen: Beoordeel met de sterren hieronder snel deze webshop:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Er Zijn 97 Reviews van Kijkshop.nl

  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    op aanraden van buurvrouw een cresta tablet 7 inch gekocht bij kijkshop.helaas na een maand defect van de een op de andere dag.bij kijkshop ingeleverd voor reparatie(garantie).nu na 5 weken maar eens het hoofdkantoor gebeld waar de tablet zich bevind en ik krijg als antwoord:die ligt nog bij cresta,uit het rapport is gebleken dat de reparatie buiten de garantie valt…wat eraan mankeert?volgens hun heb ik hem laten vallen of er per ongeluk op gezeten.ik zeg u dat ik er zeer voorzichtig mee ben geweest en de tablet in een leren hoes zit ter bescherming,had zelfs de folie erop laten zitten.
    er zijn 3 mogelijkheden zei de vrouw aan de telefoon..of u betaalt de reparatie a80 euro(waarde tablet 70 euro) of u neemt hem terug en betaald 30 euro onderzoekskosten of u laat hem vernietigen en dan betaalt u niks.u snapt wel waar ik voor gekozen heb.
    ik ben niet gauw boos, maar van service hebben ze nooit gehoord en cresta zal, aangezien ze 5 weken nodig hadden voor deze conclusie,zoveel reparaties en klachten hebben,wat het bedrijf veel geld kost,dat het wel makkelijk is om iemand te beschuldigen van onachtzaamheid ondanks dat dat nooit gebeurd is.
    hopla 70 euro in de prullenbak, cresta en kijkshop jillie worden bij deze hartelijk bedankt.weer een klant minder.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik wacht al 2 maanden op een tel 3 dagen plezier geh al acu kapot en klantvriendelijk zijn ho maar ik vind het een rot winkel als er iets kapot gaat 2 maanden voor een acu aso !geen 1 ster krijgen ze

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik wacht al 2 maanden op een tel 3 dagen plezier geh al acu kapot en klantvriendelijk zijn ho maar ik vind het een rot winkel als er iets kapot gaat 2 maanden voor een acu aso !

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Verwacht geen enkele service of garantie. Wel een grote mond.onbekwaam personeel. Lange wachttijd bij reparatie.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    De laatste weken geprobeerd iets te kopen in een kijkshop winkel! Ze hebben blijkbaar niets meer op voorraad dus moet het besteld worden. De volgende dag in huis. Zeg maar rustig de volgende week in huis. Wanneer je terug gaat naar de winkel kunnen ze niets meer voor je doen. Als ik naar de winkel ga voor een koffiezetter dan is dat omdat ik de volgende dag (of die avond) koffie wil en niet een week later! Vervolgens wilde ik een telefoon kopen. Na 3 x een andere uitgezocht te hebben omdat deze ook niet op voorraad waren ben ik ergens anders naar toe gegaan. Wanneer je je zoontje iets beloofd wil je dat geven en niet het risico lopen dat het pas weer over een week binnen was. Klaar met kijkshop!!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik heb een iphone 5 bestelt en ik heb er 3 ontvangen terwijl ik maar 1 bestelde en ik hoef ook maar 1 te betalen!
    Ik ga hier vaker bestellen zodat ik misschien nog een product extra krijg!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik kocht een tijd geleden een fiets in de kijkshop, ik zie die fietsen gemonteerd in de showroom staan, dus ga er dan ook van uit dat ik een gemonteerde fiets mee krijg. Vervolgens heb ik de fiets gekocht, krijg ik 1 grote gigantische doos mee. Ik vraag aan de mevrouw, of de fiets gemonteerd kan worden. (had toen geen auto of iemand die mij en de grote doos met fiets kon ophalen). De mevrouw van de kijkshop antwoord: nee wij monteren niet… Na 3 uur discussiëren, heb ik besloten de doos in de winkel open te maken en de fiets geprobeerd te monteren. Ik werd woest, ik ben al helemaal niet technisch handig ! De medewerkers van kijkshop waren onvriendelijk en dachten totaal niet mee aan een oplossing, zelfs niet toen ik vroeg of ik de fiets van de showroom dan mocht meenemen. Ik wilde de fiets terugbrengen en mijn geld terug! ik gaf mijn bon en zei , ik wil mijn geld nu terug. Pas toen werd en een deal gesloten dat ik de fiets 2 dagen gemonteerd kon ophalen. Wat een gedoe zeg, ze zijn super onvriendelijk en helpen je pas als je super tekeer tegen ze gaat. Hetzelfde verhaal met de ice berg parfum, dat ruikt meer naar alcohol dan een lekker luchtje. Mijn advies: koop geen fiets of luchtje bij de kijkshop!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ik had op 5 juni een Tom-Tom lentepack besteld via Kijkshop.nl.

    Toen het pakketje aankwam bleken diverse accessoires te missen. Ik moest van Kijkshop de accessoires naar hun terug sturen.

    Later bleek na diverse mails dat het pakketje op het distrubtie centrum van Kijkshop was zoekgeraakt. Kijkshop wil mij niets vergoeden, of de juiste accessoires sturen. wat ik al zeer laag vindt. Maar daar komt nog bij dat ik door Kijkshop er van wordt beschuligd dat ik de accessoires niet had opgestuurd, en dat ze zich elke keer niet houden aan het door hun gestelde termijn van reageren op mails.

    Ik heb dus dik betaald voor accessoires, die ik nooit heb gehad! Dit is een zeer onbeschoft bedrijf, waar ik nooit meer iets koop!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ook iets gekocht bij de kijkshop??? Er staat dan wel 12 maanden garantie op de bon, maar dat moet zijn garantie tot aan de voordeur. Kijkshop Zutphen, nooit meer.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling11111

    Ook iets gekocht bij de kijkshop??? Er staat dan wel 12 maanden garantie op de bon, dit moet zijn garantie tot aan de voordeur. Kijkshop Zutphen, nooit meer.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Buiten termometer gekocht van CRESTA (18,99).
    De binnen thermometer vond het buitenophang ding niet. terug naar de winkel, werd opgestuurd voor reparatie en twee weken later een geheel nieuwe gekregen. Zelfde probleem. Weer terug, weer opgestuurd, weer nieuwe gekregen. Weer het zelfde probleem.

    Terug om geld terug te vragen. Dat kon niet volgens de bedrijfsleider, wel een tegoedbon. Ik wil geen tegoedbon, ik wil mijn geld terug. Volgens het consumentenrecht heb ik ze de gelegenheid gegeven het te herstellen (3x een nieuwe) of een vervangend exemplaat te krijgen (al 3x een nieuwe die niet werkt, geen vertrouwen meer in nummer 4).

    Ik moest het hoofdkantoor maar bellen want de bedrijfsleider was niet gemachtigd geld terug te betalen, dat moest het hopofdkantoor maar doen. Daar heen gebeld en vriendelijk (doch dwingend afwijzend), te woord gestaan. Volgens het hoofdkantoor, als de bedrijfsleider dat besluit dan zal hij wel gelijk hebben, Op mijn verzoek hebben ze het filiaal gebeld, en verdomd, binnen 5 minuten werd ik weer terug gebeld. U krijgt geen geld terug want we hebben een vervangend exemplaar. En als u wat bijbetaald hebben we nog een veel mooiere (ja dag, ik hoef die zooi van jullie niet meer). En eigenlijk heeft u (filiaalchef) al schuld bekend door mij een tegoedbon te geven. Na nog wat heen en weer gepraat op zeer onvriendelijke chagerijnige wijze door het personeel, kreeg ik mijn geld terug. Daarbij werd gezegd, u heeft er geen recht op (dus echt wel, anders had ik dat vast niet gekregen).

    De vraag aan de filiaalchef dat hij toch niet gemachtigd was om geld terug te betalen, of was dat een beetje jokken van u, had ik maar beteer niet kunnen stellen. Zonder nog 1 woord te zeggen loopt hij terug naar achter. Wat een service zeg, wat een ballentent.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ronduit schandalig; ik had expliciet gevraagd of er een volledige handleiding bij mijn smartphone zat – er werd gezegd van wel maar dit bleek gelogen. Zelf moeten laten printen. Achteraf geen excuses of vergoeding. Ook van overige klanten veel klachten gelezen, dus nu maar hopen dat ook deze het niet voortijdig laat afweten, want klantenservice kennen ze niet bij de Kijkshop. ‘Slim bekeken’ noemen ze dat – ja, puur vanuit zichzelf gezien!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Eind februari een Olympus camera gekocht voor een speciaal doel in april, nu even geprobeerd 2 foto,s en nu zwart display, Kijkshop Hoogeveen zo flexibel als een looien deur, kan niet omgeruild ook niet voor andere met bijbetaling camera zal minimaal 14 dagen wel zijn.
    K…zooi!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    reeds 2 x tablet cresta teruggebracht bij kijkshop ter reparatie. zou 21 dagen duren maar heb 2 maanden moeten wachten na 1e reparatie. heb hem nu voor 2e keer teruggebracht. service in Heerlen is ronduit slecht.Ze zeiden bij eerste reparatie dat ik zelf contact moest opnenem en benzine beter had kunnen sparen door naar filiaal te komen. bij 2e reparatie werd mij verteld dat ze ook vonden dat 2 maanden wel erg lang was ,zelfs belachelijk maar dat zij de regeltjes niet maakten maar hoofdkantoor.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik bestelde gisteren een dvd speler bij kijkshop mastercardrekening gedebiteerd dus geld kwijt en niets ontvangen dit is al de tweede keer en laatste keer dat ik daar iets bestel ik ben in totaal voor bijna 100 euro in het zak gezet een bedrogen klant gunther59[@]live.be

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    heb een LAHC5 laser salon ontharingsapparaat gekocht bij kijkshop in Maastricht op 18 dec. 2012 en ben hier heel tevreden over. Uitleg is goed en het apparaat werkt perfect. De levering was zoals afgesproken tijdig ter plaatse. prijs heb ik vergeleken en die was dik in orde!
    dank U voor de goede service.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    pas op ,kijkshop verkkop allen producten, maar is niet anspraklijk als kapot of defect is , gewoon oplichters pas op dus

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Niet goedö geld kwijt!… Dat is Kijkshop!..

    ik koop zaterdag 16 oktober 2010 een nokia telefoon die sim lock vrij gemaakt kon worden volgens de medewerkster.
    binnen 1 uur zijn we terug in de winkel omdat dit niet ging lukken dus ik wil een andere telefoon uitzoeken eventueel bij betalen maar maar ook dit ging niet lukken. uiteindelijk kwam het hier op neer dat ik onder begeleiding van 8 man sterke wet de winkel ben uit gezet.ik heb nog nooit zo een ballentent meegemaakt.de garantie die ze daar geven is niet goed geld kwijt

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Een andere neppe geur ervarıng van Kijkshop!
    Op 21/10/2011 schreef Rippe :
    Prijs
    Verwerking & Levering Not Rated
    Ondersteuning Not Rated
    Totaalbeoordeling Not Rated
    Mijn ervaring met Kijkshop was positief, tot ik 3 oktober een fles parfum kocht t.w.v.21,99 (naam Giorgio Beverly Hills) Er zit praktisch geen geur aan en in de winkel ben ik door de bedrijfsleidster afgesnauwd met de mededeling”dat ze hier geen discussie over aanging. ik werd nl. geholpen door een jonge hulp die er”geen raad mee wist.Ik deed helemaal niet lelijk en vroeg aan de cheffin die ernaast stond, of zij eens wilde ruiken.”Toen werd ik letterlij afgesnauwd en ben niet van plan nog ooit in die winkel te kopen.
    Een boze klant.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Kijkshop verkoop neppe geurs!. Ik heb CK Contradiction EDT 100ML gekocht.
    100% waardeloos!,100%nep!… And they do’nt take it back. Ik ga nooit en niks
    kopen van f***** Kijkshop!….

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    afgelopen zaterdag bij kijkshop Schiedam zag ik een handstoom machine karcher sc952 en vroeg de dame of ik op de doos mocht zien hoeveel watt enz. daar dat niet in de virtrine was te zien.Men zei me; u kunt het kopen thuis bekijken en niet tevreden weer terug brengen dus..69,euro betaald. maar omdat het niet was wat ik ervan verwachtte…deed ik het in doos en…heb verder niet gebruikt of… Ging het terug brengen bij kijkshop Bergweg en daar beweerde men dat ik het gebruikt had?? omdat ze de stomer teste er er water uit kwam..Ik zei; mevrouw dan heb ik een gebruikte mee gekregen en wat nu….? ze gaf als antwoord dan ze geen gebruikte artikelen terug nemen. Maar de vrouw wilde me verder niet antwoorden en ..sorry ik werd zo boos dat ik de doos met apparaat op de grond gooide☻ en een klant me bedreide van: moet u klappen hebben!! en de vrouw bleef me bedreigen terwil het personeel er bijstond en normaal vond en er niets van zei!! ik ga dit bij radar aan kaarten .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ik heb zeer slechte ervaring met kijkshop,je koopt daar een mobiele telefoon waar je een levens verwachting van mag hebben,En deze is na twee dagen kapot.Het toestel een samsung galaxy pocket liep elke keer vast,viel elke keer uit,batterij binnen een uur leeg.De eerste reparatie heb ik zelf geregeld door het toestel aangetekend op te sturen naar samsung.Mijn toestel had ik binnen vier dagen weer terug,Ze hadden mijn toestel geresset maar het probleem dat de batterij binnen het uur leeg was bleef.Ik ben daarop terug gegaan naar de kijkshop en heb het probleem weer voor gelegd.Zij hebben toen mijn toestel terug gestuurd naar samsung vier weken geleden,en vervolgens hoor je niets meer.Ben toen met het hoofdkantoor gaan bellen met de vraag…Wanneer is mijn toestel klaar?.Zij vertelden mij dat deze afgemeld was en weer terug op het filiaal zou zijn.Toen heb ik de desbetrefende filiaal gebeld met de vraag…Is mijn toestel weer terug en kreeg als antwoord nee mevr.ik kan hem niet vinden ,dus is het toestel nog waarschijnlijk opweg naar de reperateur.Al zou ik tevoet naar samsung gaan om mijn toestel daar te brengen voor reparatie en de reparatie afwachten en terug naar huis lopen zou ik nog drie weken eerder klaar zijn dan zo’n organisatie als de kijkshop Ook zou ik terug gebeld worden door de klantenservice van de kijkshop ,toen dit wederom niet gebeurt was belde ik zelf maar weer terug,Maar mevr.was allang naar huis vertelde haar collega en moest het doen met het antwoord als ” u moet echt nog een week of twee wachten totdat het filiaal u belt dat uw toestel weer terug is !!”Ik wordt er helemaal gestoord van dat ze daar bij de kijkshop maar doen wat ze denken dat hun het beste uitkomt,en dat de klant ( zoals ik al heel vaak gelezen heb )totaal niet serieus genomen wordt.Zo kijkshop jullie hebben je geld binnen en voor de rest schijt aan alles en iedereen .Bedankt voor jullie goede zorgen !

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ik heb zeer slechte ervaring met kijkshop,je koopt daar een mobiele telefoon waar je een levens verwachting van mag hebben,En deze is na twee dagen kapot.Het toestel een samsung galaxy pocket liep elke keer vast,viel elke keer uit,batterij binnen een uur leeg.De eerste reparatie heb ik zelf geregeld door het toestel aangetekend op te sturen naar samsung.Mijn toestel had ik binnen vier dagen weer terug,Ze hadden mijn toestel geresset maar het probleem dat de batterij binnen het uur leeg was bleef.Ik ben daarop terug gegaan naar de kijkshop en heb het probleem weer voor gelegd.Zij hebben toen mijn toestel terug gestuurd naar samsung vier weken geleden,en vervolgens hoor je niets meer.Ben toen met het hoofdkantoor gaan bellen met de vraag…Wanneer is mijn toestel klaar?.Zij vertelden mij dat deze afgemeld was en weer terug op het filiaal zou zijn.Toen heb ik de desbetrefende filiaal gebeld met de vraag…Is mijn toestel weer terug en kreeg als antwoord nee mevr.ik kan hem niet vinden ,dus is het toestel nog waarschijnlijk opweg naar de reperateur.Al zou ik tevoet naar samsung gaan om mijn toestel daar te brengen voor reparatie en de reparatie afwachten en terug naar huis lopen zou ik nog drie weken eerder klaar zijn dan zo’n organisatie als de kijkshop Ook zou ik terug gebeld worden door de klantenservice van de kijkshop ,toen dit wederom niet gebeurt was belde ik zelf maar weer terug,Maar mevr.was allang naar huis vertelde haar collega en moest het doen met het antwoord als ” u moet echt nog een week of twee wachten totdat het filiaal u belt dat uw toestel weer terug is !!”Ik wordt er helemaal gestoord van dat ze daar bij de kijkshop maar doen wat ze denken dat hun het beste uitkomt,en dat de klant ( zoals ik al heel vaak gelezen heb )totaal niet serieus genomen wordt.Zo kijkshop jullie hebben je geld binnen en voor de rest schijt aan alles en iedereen .Bedankt voor jullie goede zorgen !!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    2 horloges besteld (zien er goed uit op de afbeelding). Krijg je eentje met een lege batterij en de andere is van het meest denkbare goedkope plastic dat je kan krijgen. wanneer je het terugstuurt moet je zelf lekker de kosten betalen (6-7 euro)

    Dat was eens maar nooit meer bestellen daar.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Wat een waardeloze winkel zeg ! Heb al begin juni een fiets besteld (Pelikaan) en zou binnen een week geleverd worden.
    Na 3 weken maar eens contact opgenomen, bleek er door een storing in het systeem een foutje gemaakt te zijn met de levering. Je moet er dus zlef weer achteraan bellen of mailen, zou normaal zijn als hun iets van zich zouden laten horen.
    Fiets zou nu weer binnen een week geleverd worden, nou ik moet er nu nog op wachten. Dat is dus 6 weken nadat de bestelling is geplaatst en het bedrag is overgeboekt !
    Heb vandaag dus maar de hele bestelling geannuleerd. Echt knap waardeloos. Heb dus die hele 6 weken niets van Kijkshop gehoord.
    Zeer slechte reclame, ga daar nooit meer wat bestellen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    In dec,2011 mobiele telefoon van Samsung gekocht voor 75 euro
    viel steeds uit,opgestuurd,krijg ik mail,dat er vocht in zit,en heb 3 keuzes.voor 59,95 laten maken,terug sturen en onderzoek en verzendkosten betalen,of niet terug sturen en ook onderzoekskosten betalen!
    waar is de garantie?die ik een jaar zou hebben,!vocht valt Niet onder de garantie volgens hen, !een telefoon van 5 maanden oud,die in een speciale hoes word opgeborgen,en een garantie van niks.ik koop er nooit meer!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    kijkshop de laast ekeer dat ik daat wat koop !!

    kocht een princess caffe itiliano pak m uit lijt ie te zijn gebruikt onder de krassen schaafplekken op de behuizing , denk je wat moois te kopen a 80 euro , krijg je dit . nou ze zullen er van lusten reken daar maar op , kijkshop zou je deur maar op slot houden, maandag om 13:00 sta ik voor de deur
    met die troep enne i accept only cach

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    21 mei 2 mobiele telefoons gekocht voor 15 euro 1 laadde niet op dus na pinkster weekend 28 mei meteen naar de winkel terug er werd mij verteld dat het beter was om hem op te sturen omdat ie daar nog minstens een week bleef liggen! dus aangetekend opgestuurd in doos kosten á 9 euro een week later kreeg ik bericht dat de telefoon (die dus nog helemaal niet gebruikt was) niet gemaakt kon worden en dat ik als ik de telefoon terug wilde hebben nog even 27 euro wildde betalen!! ik vind het echt belachelijk om zoveel al te betalen voor een telefoon die al kapot was!! dus kijkshop heeft nog een klant minder!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik heb eergisteren een polaroid tablet bij kijkshop roosendaal gekocht. Na een half uurtje gewerkt te hebben, het startte niet meer op. Het zag geknoeid uit. Ik ben gisteren terug naar de winkel gegaan en ik heb een nieuwe gekregen. Na paar uurtjes gewerkt te hebben weer vastgelopen, uitgeschakeld en start niet meer op. Volgens mij ze verkopen alleen defecte polaroids. Ik ga daar weer morgen heen, de leuke is het mag niet ingeruild worden, dus ik moet meer betalen en iets anders kopen, zo en zo krijg ik mijn geld niet terug.

    Alvast bedankt.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Hallo,

    ik ben ook zo’n ontevreden klant die er een tablet (polaroid) van de duur verdiende spaarcenten van mijn dochter heeft gekocht.
    Ze had net genoeg na een hele poos gespaart te hebben en eindelijk kon ze hem kopen en gebruiken.
    Het ding heeft het zeggen en schrijven 2 weken gedaan, had veel dooie piksels, en toen niks meer, geen beeld of geluid of wat dan ook.
    Ze is er zelf mee terug gegaan, maar kwam tevergeefs huilend terug, ze kreeg geen andere en ook geen geld terug!
    Er was tegen haar gezegt dat ze er maar wat voorzichtiger mee om had moeten gaan,de verkoper had beweerd datze ermee gegooit moest hebben, hij kon niet zomaar kapot namelijk.
    We hebben hem weer netjes terug in de doos gedaan in bubbeltjesfolie en even in de (afgesloten) kast gelegt totdat ik zelf tijd had om er mee terug te gaan.
    Ik ga een week later mijn verhaal halen, neem het doosje mee en bij de balie werd het doosje door een medewerker kritisch bekeken.
    Nog alles in speciale bubbelfolie gedaan, blijkt bij opening het beeldscherm ook nog eens te zijn gebarsten!
    Ik kon aantonen dat er nog garantie op zat, maar bij hoog en laag bleef de verkoper beweren dat ik ermee gegooit had! Nou ja zeg, ik laat me niet uitmaken voor leugenaar.
    Daar sta je dan met je goeie gedrag in een bomvolle winkel je recht te halen en nog proberen beleefd te blijven om geen stennis te maken!
    De enige manier om nog iets voor mijn dochter te kunnen betekenen in deze, was het op eigen kosten laten opsturen en repareren van dat ding wat verdorie garantie zou hebben!
    Het zou me zoveel meer gaan kosten dan dat hij waard was, en dan zou ik nog niet eens de garantie hebben dat hij ook gemaakt kon worden.
    Woest was ik, en werd gelijk niet meer te woord gestaan en kreeg nog een sneer na van de verkoper!
    Wat denkt mevrouw wel, ik bepaal hier de regels, niet u zei hij.
    Wat een beleid, om van het hoofdkantoor nog maar niet te spreken, die doen ook al helemaal niks,we krijgen niet eens fatsoenlijk bericht terug op deze klacht, ik vind het zo zielig voor mijn dochter!
    Ze is niet alleen haar geld kwijt,maar heeft ook een deuk in haar zelfvertrouwen opgelopen omdat ze door een volwassen kerel verteld werd dat ze ermee gegooit zou hebben, want de jeugd zou niet voorzichtig genoeg zijn.
    Wie heeft een soortgelijk probleem gehad,er wel een nieuwe/andere voor terug gekregen?
    Eens maar nooit meer voor ons dus, wat een oplichters ****tje!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Op 4-4-12 en Plaroid tablet 9.7 gekocht bij Kijkshop Zaandam.
    Het ding functioneert niet, geen verbinding met internet te krijgen, app-store onbenaderbaar etc. Ben teruggegaan, je raadt het al: geld terug niet mogelijk en alleen ruilen voor een andere tablet of tegoedbonnen. Gezien de honderden klachten over de tablet (zie klacht.nl)én gezien de klantonvriendelijkheid van een dergelijke houding wil ik geen tegoedbonnen van Kijkshop want ik vertrouw deze winkel niet meer.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ze repareren alles zelf en sturen nix op ** honden! Dit is uit betrouwbareb bronen!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ze verkopen gewoon die defect spullen die mensen hebben geretourd. Repareren ze weer en verkopen ze aan de klant! ** oplixhters!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    kocht 6 maanden geleden een blackberry is nu dus kapot en krijg je het lullige verhaal dat ze hem op gaan sturen in de hoop dat t beter wordt. 6 maanden voor bijna 200 euro ! hey ik vind dit dus absoluut geen klantvriendelijkheid plus daar in tegen kom ik er achter dat er niks geruild mag worden van teelfoons en dergelijke nou kijkshop bij deze ik stuur hem niet op en koop een nieuwe bij de concurent waar ik teminste nog eens wat van terug hoor als het fout gaat. jullie zijn daar in tegen de slechtste winkel die ik tot nu toe heb gehad.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    2 dagen geleden een bouwtelefoon gekocht. De Profoon XD. Inderdaad kom ook ik er pas na betaling achter, dat ik hem niet kan ruilen. Ik wist dat ik een telefoon kocht zonder snufjes. maar dat was ook mijn bedoeling. Wist ik veel dat je niet eens kan zien wie je belt?? Dit is mijn werk-telefoon en dan vind ik het een must dat je kunt zien door welke klant je gebelt wordt. Dat is toch ook wel het minste wat je mag verwachten van een telefoon, anno 2012?? En nu blijkt, dat ik door zo,n slinkse procedure van kijkshop, het prul niet kan ruilen???iemand tips?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Hallo, ik heb in 25 september een blackberry 9105 3G pearl gekocht bij Kijkshop. na 1 maand te gebruiken had is trillende de beeld en te gevoeligen toetsen. ben daar mee naar de kijkshop gegaan 24 november en ze zijden ”ja meneer ik zie het” ”het valt onder garantie ik stuur hem op dan bent u hem minimaal 2 weken kwijt” dus ik zij geen probleen stuur maar op. dus nu 14 Januari is mijn blackberry nog steed niet gemaakt. op mijn bon staat reparateur Solid Vision. dus ik gebelt naar dat bedrijf en zeggen ze tegen mij meneer wij repareren geen blackberry’s .dus ben naar de kijkshop winkel gegaan die niet eens weten waar mijn toestel is.

    op de site vond ik een tracer .

    24 nov 2011 – 11:46: Aangeboden door klant
    26 nov 2011 – 17:48: Verzonden naar distributiecentrum
    29 nov 2011 – 08:30: Ontvangen op distributiecentrum
    29 nov 2011 – 16:38: Verzonden naar reparateur

    Na 29 nov niet ontvangen dus hij is al 47 dagen op de post.

    en kijkshop zelf zegt nu dat het maximaal 6 weken kan duren.
    en dat is nu al over hij is nu intotaal 52 dagen weg

    echt triest…..

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Hee ik schreef 31/10/2011 over mijn Samsung Corby S3650…
    Ik heb ´m inmiddels al heel lang weer terug en hij is naar Belgie gestuurd, naar de Samsung vestiging…

    Hij is helemaal gerepareerd (Ik denk een nieuw toestel)
    Geupdate (Dus nieuwe dingen op mijn mobiel :D)

    En ik was vergeten het geheugenkaartje eruit te halen maar dat hebben ze ook euit gehaald en mee terug gestuur :D

    In dit geval was Kijkshop moeilijk maar Samsung heeft het geweldig gedaan!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling33333

    Hallo, ik heb in 25 september een blackberry 9105 3G pearl gekocht bij Kijkshop. na 1 maand te gebruiken had is trillende de beeld en te gevoeligen toetsen. ben daar mee naar de kijkshop gegaan 24 november en ze zijden ”ja meneer ik zie het” ”het valt onder garantie ik stuur hem op dan bent u hem minimaal 2 weken kwijt” dus ik zij geen probleen stuur maar op. dus nu 29 december is mijn blackberry nog steed niet gemaakt. op mijn bon staat reparateur Solid Vision. dus ik gebelt naar dat bedrijf en zeggen ze tegen mij meneer wij repareren geen blackberry’s .dus ben naar de kijkshop winkel gegaan die niet eens weten waar mijn toestel is.

    op de site vond ik een tracer .

    24 nov 2011 – 11:46: Aangeboden door klant
    26 nov 2011 – 17:48: Verzonden naar distributiecentrum
    29 nov 2011 – 08:30: Ontvangen op distributiecentrum
    29 nov 2011 – 16:38: Verzonden naar reparateur

    Na 29 nov niet ontvangen dus hij is al 30 dagen op de post.

    en kijkshop zelf zegt nu dat het maximaal 6 weken kan duren.

    Wat een oplichters.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Op 23/12 heb ik ook gepost ook de te late levering van de Polaroid tablet. Kreeg die dag s’middags een mail van Kijkshop dat ze de tablet nu met spoed zouden sturen. Heb de tablet ook keurig de dag er na ontvangen. Dat was wel netjes.

    Maar.. de tablet werkte niet…er stond wel dat hij verbonden was maar kon niet op internet. Ben vandaag naar de Kijkshopwinkel gegaan en heb mijn geld teruggekregen. Ze hadden er meer klachten over gehoord. Al met al dus goed afgehandeld. Uiteindelijk.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Dinsdagavond tablet Panasonic besteld. Er stond bij dat het een 24uurs levering zou zijn dus zou het in dit geval donderdag binnen moeten zijn. Niet dus! Klantenservice gebeld. Nee het werd donderdag opgestuurd dan zou het er vrijdag moeten zijn. Weer niet dus! Wederom klantenservice gebeld. Nee het werd vrijdag opgestuurd en zou zaterdag komen. Wat een slechte service! Als ik dat had geweten had ik nooit besteld. Wilde het voor de kerst binnen hebben dat kan ik nu waarschijnlijk wel shaken.
    Ook totaal geen email gehad over eventueel vertraging in de bestelling.
    Maar zien of ik volgende week de order kan cancelen. Als dat nog problemen geeft zal ik weer posten.
    Maar balen is het wel!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Hallo mensjes..

    ik heb een goeie tip voor jullie…
    *****

    ik heb nu 3 weken geleden een blackberry bold besteld met een abbo.
    nou er stond dat het binnen ± 5 dagen werdt geleverd, nou dus mooi niet..
    ik vind het sowieso al niet handig want kijkshop die heeft het niet op eigen levering,(een abbo) dus ze bestellen er zelf een via thyphone.nl en dan versturen ze het naar jou,(dus eigenlijk krijgen ze geld van thyphone als ze weer ff een nieuwe klant jebben geregeld..

    en nu sturen ze dat ik het pas of volgende week kan verwachten, of de week daarna.., nou wat een service ..

    ik ben echt klaar met kijkshop!

    (naja als ik weer een koopje zie, dan ga ik er wast wel weer op af)
    maar dit is dus wel een grote minpunt …

    dussehm mensjes bestel geen bb bold via kijkshop,

    behalfe als je alle tijd heb

    ciau xx!
    ******:)

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Voor mijn moeder (bejaard) een handige speciaal voor oudere mobiele telefoon gekocht.(kijkshop Weert)
    Thuis de verpakking open en de accu wilde niet opladen.
    Terug naar de winkel en daar kreeg ik een nieuwe accu.
    Weer naar huis en bleek de accu niet op te laden.
    Weer terug naar de winkel en bleek het aan het toestel te liggen.
    Ik zei, geef me maar een nieuwe.
    Nee zei de verkoper, die moet u opsturen om te repareren…
    Op de kassabon staat een telefoonnummer waar u heen moet bellen en kan u het toestel opsturen.
    Ik zei, maar dit toestel zit kapot in de verpakking, ik koop toch geen kapot toestel wat ik al gelijk op moet sturen.
    De verkoper deed erg bot en hield voet bij stuk, ik moest hem maar op sturen en anders had ik pech.
    Ik was woedend, maar ik had geen andere keus dan hem op te sturen.
    Dit heb ik gedaan en heb 2 weken op het toestel moeten wachten.
    Ik kreeg een ander toestel terug dan dat ik gekocht had..
    Ik heb een brief naar radar gestuurd om een koude douch aan te vragen voor met name het gedrag van de verkoper.
    Hij had me diezelfde dag nog een ander toestel moeten geven, dan was het simpel opgelost.
    Dit was voor mij de allerlaatste keer dat ik bij de kijkshop iets gekocht heb.
    Als men mij iets vraagt over de kijkshop, vertel ik met plezier dit verhaal zodat ze precies weten hoe deze winkel te werk gaat en ze nog wel 2 keer nadenken voordat ze er wat gaan kopen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hallo heb een maand geleden een stofzuiger gekocht en hij ging niet meer aan dus wij terug naar de winkel heel het huis afgezocht voor de bon hadden we niet, ook hebben we kontant betaald dus geen bank afschrift. ze zeggen dat ze hem niet laten magen want we hebben geen bon donderdag ga ik naar een gratis spreek uur van een advocaat en kijken wat we kunnen doen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Hee ik heb geschreven David@…..

    Ik ben vandaan naar Kijkshop Heerenveen geweest met mijn Corby, ze deden inderdaad moeilijk, vragen ze of er iets mee is gebeurd of dat er water op is gekomen, wij zeggen nee want dat was niet zo, zegt ze Maar dit lijkt toch echt op een val.. uiteindelijk stuurd ze ‘m op, kreeg ik de vraag voor een leen toestel. Die wil ik graag, Ik krijg ‘m mee alles erbij oplader enz. hij doet het!!

    Nu alleen wachten op mijn Samsung Corby!! >( :( Snik

    Ik hoop dat ze ‘m repareren!

    Leentoestel: LG 0168 zonder uitschuifbaar, gewoon een saaie..

    Ik laat jullie iets weten als mijn mobiel terug komt! :)

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik heb een Yarvik 410 tablet gekocht maar hij voldoet niet aan de verwachtingen.
    Ik kan hem niet ruilen of terug geven.
    Kan dit volgens de wet?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Reactie Erwinaar, ik heb kerst 2010 een mobiel gekregen, hij is nu kapot. knoppen zijn los (SAMSUNG CORBY S3650), ik heb ´m ook uit heerenveen via internet..

    Ik heb nog niks naar ze gestuurd maar ik hoop dat ze er iets aandoen want ik heb nog tot 2013 Garantie!

    Wie mij een reactie wil sturen, ik hoor het graag!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik wacht al bijna een week op het bericht van het
    onderzoek naar het handelen van de verkoopster ivm
    met de verkeerde voorlichting van haar,ik heb het idee dat
    het in een doofpot gestopt word en daar kan ik niet tegen,
    als ik niets meer van u hoor ga ik het hogerop zoeken ,
    ik ben lid van de consumentenbond en Radar en Kassa.
    Ik wil eerlijk behandeld worden,ik heb ook in de detailhandel
    gewerkt maar als een verkoopster zo werkt dan ben je als
    bedrijf diep gezonken

    .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Geachte heer mevrouw.
    Ik en mijn zoon zijn vanmiddag bij een filiaal van kijkshop (Helmond) geweest
    voor 2 koffers (Trolleyset 3 dlg THSHOze) hadden er maar 1 in de winkel staan,daar ik er 2 nodig had ik ben
    gaan vragen of er achter nog een stond maar ze zij al meteen dat de koffer
    van dat type er maar 1 in de winkel staat het enigste is en dat er binnen kort
    weer een bestelling binnen zou komen.
    Toen ben ik naar een andere zaak gegaan heb daar een koffer gekocht de zelfde grote
    maar wel 25€ duurder,we zijn toen daarna naar de Kijkshop terug gegaan voor de andere koffer
    waar ze er maar van hadden maar toen bleek dat ze achter nog meerdere
    sets hadden staan van het eerst gevraagde artikel dus heb meer geld uitgegeven wat achteraf niet nodig was.
    Ik wil alleen maar vertellen dat ik slecht voorgelicht en behandeld ben,ik heb het met de filiaalmanager over gehad
    maar kreeg geen begrip van haar en dat kan ik niet begrijpen,ze nam de verkoopster ook nog in bescherming.

    Groetjes L.Dijsselbloem

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Mijn ervaring met Kijkshop was positief, tot ik 3 oktober een fles parfum kocht t.w.v.21,99 (naam Giorgio Beverly Hills) Er zit praktisch geen geur aan en in de winkel ben ik door de bedrijfsleidster afgesnauwd met de mededeling”dat ze hier geen discussie over aanging. ik werd nl. geholpen door een jonge hulp die er”geen raad mee wist.Ik deed helemaal niet lelijk en vroeg aan de cheffin die ernaast stond, of zij eens wilde ruiken.”Toen werd ik letterlij afgesnauwd en ben niet van plan nog ooit in die winkel te kopen.
    Een boze klant.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    In mei een telefoon gekocht. 2 week later al problemen; 2e handset doet niks.
    Opgestuurd; 6 weken geen telefoon; leentoestel mee gekregen die het niet doet. Eindelijk klaar, opgehaald, en binnen een week de zelfde klacht! Vorige week telefoon weer opgehaald en de volgende dag alweer de zelfde klacht! Balen! Gebeld naar het dure servicenummer; brneg hem maar weer langs. Vanavond telefoon weer naar de winkel brengen. Maar ik weiger dat hij weer opgestuurd wordt en ik eis een andere telefoon. Ik heb ook nog rechtsbijstand; met mij zijn ze nog niet klaar. Bah wat een gedonder!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik heb laatst een telefoon gekocht voor mijn kleinkind,
    er zou 15 euro beltegoed opzitten maar bij thuiskomst met het instaleren stond er maar 5 euro op. gekocht 13 sept.2011.
    ik vind dit een beetje bedriegerij.
    wat kan de kijkshop hier aan doen?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik vond het wel handig hoor toen mijn föhn kapot was, dat ding was al 4 jr. oud (dan mag dat toch?) na 4 keer terug geweest te zijn voor een nieuwe, telkens klopte of de omschrijving niet van de föhn, dus terug voor een ander of hij deed het gewoon niet. toen was ik het beu, ik had dezelfde föhn gekocht die ik al had (de kapotte) beide uit elkaar gehaald, alles omgewisseld, en terug naar de winkel (voor de 5e keer) ik hen verteld dat hij alleen maar koude lucht blaast (dat was ook zo, want het was mijn oude) en ik mijn geld terug gekregen. dus een gratis nieuwe föhn was het resultaat.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    KOFFER BIJ DE KIJKWEBSHOP

    Wat een slechte service. Koffers besteld en niet leveren.
    Er een week op moeten wachten en geen reactie. Zelf er achteraan mailen en bellen voor 0.25 per minuut, je wordt ook nog in de wacht gezet.
    blijken de koffer niet te leveren te zijn, is niet op de site te vinden of ze in voorraad zijn.
    Na wat heel en weer bellen nooit antwoordt op mijn vraag gekregen.
    Dus zo snel mogelijk alles geanuleerd, duur het ook nog 4 werkdagen voor je je geld terug krijgt.
    Dus ik zal hier maar niet zomaar bestellen. stuur eerst een mail of het wel op voorraad is.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Nou, een docking station gekocht vorig jaar december voor de verjaardag van mijn vriend. Deze ging een paar maanden geleden kapot (jaar garantie dus niks aan het handje, dacht ik..), maar geld terug ho maar. Een tegoedbon ja. Oftewel; ik kan van die bon alleen daar iets nieuws kopen en heb en kan niet ergens anders een nieuwe (duurdere/betere) aan kopen, of ik moet die bon voor iets anders gebruiken, maar ik heb niks anders nodig….. Overal die tegoedbonnen maar, zijn ze bang dat we anders niet meer terugkomen ofzo? Ik haat het.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    gisteren een mobiel gekocht, nu al stuk buiten mijn schuld.

    Ruilen en niets zeggen kan.
    Inleveren en laten repareren en dan weken zonder toestel?

    Tja…
    Stimuleert de kijkshop zelf niet het gedrag van de klant?

    Eerlijkheid wordt niet beloont.
    Nu blijven klanten dit toestel ruilen, ipv het op te lossen..

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik haalde een nokia telefoon bij de kijkshop in heerenveen,

    thuisgekomen kom ik er achter dat deze niet compitable is met mijn eigen simkaart.
    ik terug naar de winkel met het hele pakket en het uitgelegt.
    niks aan de hand,, geld terug.
    koop altijd bij de kijkshop, ze doen daar niet moeilijk

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Telefoon besteld, betaald via ideal.
    We vinden het niks en wilden het terug brengen.
    vertellen ze doodleuk dat dat niet kan, de doos is zelfs nog gewoon verzegeld.

    kijkshop ….. weer een klant minder ga zo door

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling22222

    ik kocht eens een tlefoon ik wou hem ruilen en ze zeggen dat hetkapot is maar hij werkt
    en ik wou hem ruilen en ze zijden nee eerst ja
    omdat ze dagten dat die het goed deet dat doe die nog steeds en ik wil hem ruilen ****

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Geachte cor,

    Ik had hetzelfde met een LG-T300 die ik had gekocht,
    na 1 maand was die kapot ( het touchscreen ) deed het niet meer.

    Dus ik teruggegaan naar de winkel, zeiden ze precies hetzelfde, ik ging er niet zorgvuldig mee om, uiteindelijk werd die wel opgestuurd en ben nu inmiddels 6 weken aan het wachten.

    Ik heb gebeld alles.

    Met vriendelijke groeten,

    Stefan.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Een kaduuk frituurpannetje a EUR 11,74

    Kapot na 2 patat en 1 kroket

    aangeschaft 24/03/2011
    teruggebracht 04/04/2011

    Reparatie op mijn kosten :)

    Kostte me een halve dag,vandaar dat dit vermeld mag worden,nietwaar!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    helaas kocht ik voor mijn zoon een blackberry telefoon gekocht,
    en na drie weken is deze stuk dus gaar wij terug naar de kijkschop in Utrecht. deze kijkt naar de telefoon en zecht tegen ons dat het een geval is van geen goed gebruik van de telefoon
    of dat hij hem heeft laten vallen dit is echter niet gebeurd
    hij is niet gevallen of niet goed gebruikt.
    dus word je weg gestuurd .ik heb protest geuit en goed kwaad geworden maar dit help echt niet. dus van deze kant kijk uit voor de kijkschop koop hier niets deze brief gaat ook naar de aombutsman en naar DAS rechtsbijstand. ZEER SLECHTE KLANTEN SERVICE

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hoi ik heb drie weken een blackberry gekocht voor mijn zoon,
    van 14 jaar, na drie weken is deze stuk,dus wij terug naar de kijkscop in utrecht waar wij hem gekocht hebben, hier weten ze te zegen na alleen tehebben gezien dat hij hem heeft laten vallen of een gebruikers fout is dus hellaas word er niets mee gedaan ,je word gewoon weg gestuurd ik vind dit niet normaal en zelfs belagelijk voor woorden. maar je staat met je rug tegen de muur . dit bericht gaat dan ook naar de onbutsman en das rechtbijstand. kijken of de kijkschop nu wel wil helpen.
    dus mijn raad aan U vermeid de kijkschop zeer slechte klanten survice heeft..

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Koop nooit sieraden bij kijkshop! Ik heb 4 paar oorbellen besteld voor mijn nichtjes van onder de 12 jaar en dat doe ik dus nooit meer! De oorbellen waren zo vies (overduidelijk niet nieuw)! Echt heeeel goor! Bovendien was 1paar oorbellen goed en de andere 3 waren totaal andere oorbellen dan ik besteld had!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & LeveringNot Rated
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Koop geen cadeau’s bij Kijkshop. Als je een cadeau geeft aan een vriend of vriendin en je hebt het cadeau eerder gekocht, dan kun je het cadeau bijna niet meer ruilen. Als het cadeau kapot is, krijg je vriend of vriendin geen nieuwe. Zelfs als het hele land cadeaus voor elkaar koopt (rond sinterklaas en kerst), moet je binnen 16 dagen het kapotte product teruggebracht hebben bij de Kijkshop. Bij een gebrek aan het product blijft kijkshop in gebreke.

    Met Sinterklaas kreeg ik op zondag avond 5 december een cadeau, die gekocht was bij de kijkshop. Na een week probeerde ik de wekker in het weekend uit. Helaas deed hij het niet helemaal naar behoren. Hierop heb ik de kassabon achterhaalt bij degene die de wekker voor mij gekocht had. De eerste de beste zaterdag 18 december wilde ik deze wekker ruilen. Echter tot mijn verbazing werd er door de medewerker verwezen naar de 16 dagen op de kassabon. Het cadeau was eind november – ik meen de 27e – gekocht en dus kon mijn cadeau niet worden geruild, maar moet voor reparatie worden opgestuurd.

    Zoals ik tegen de medewerker in de shop zei is het natuurlijk niet altijd mogelijk om binnen deze termijn terug te komen omdat sinterklaascadeautjes eerder worden gekocht en pas later uitgepakt. Daarom verwacht je als klant dat rond dergelijke gelegenheden soepeler met deze termijn omgegaan wordt. Nu geeft Kijkshop het signaal af, dat cadeautjes voor kerst en sinterklaas niet gehaald kunnen worden, omdat je bij een gebrek geen gewone service krijgt. Ik vind deze werkwijze dan ook zeer onklantvriendelijk.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik had iets besteld bij kijkshop een mobiel blackberry curve.
    Alleen ik heb hem nog steeds niet binnen ik had hem maandag besteld alleen nog niet binnen het duurt echt heel erg lang morgen komt hij misschien pas binnen en dat noemen ze 24 uur servis nou ik geloof er niks van.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik wil even een aantal dingen kwijt. bij de kijkshop heb je helemaal niet de garantie van niet goed geld terug.
    je mag het 16 dagen terug brengen als het niet gebruikt is. dan krijg je zelfs je geld terug. er is 1 maar. mobiele telefoons moeten altijd opgestuurd worden voor reparatie. dit word dan door een bedrijf wat geheel buiten de kijkshop omgaat gecontroleerd op fouten, en word dan gerepareerd. of er word een val druk stoot of water schade ondekt. dit valt gewoon buiten de garantie. dit is het zelfde met de camera’s en andere prut. er word hier gedaan als of dit allemaal de schuld van de kijkshop is. wat kan de kijkshop er aan doen dat de samsung een slechte telefoon heeft. of dat de klant zijn telefoon in de wc pot laat vallen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    kijkshop amersfoort koop ik een sony spiro telefoon blijkt niet goed tewerken elke keer kan de telefoon de sd kaart niet lezen pas als ik de batterij eruit haal en er weer in doet die het weer even.
    na kijkshop geweest om te ruilen anders geld terug ,maar de manager wilde daar niets van weten ookal was het binnen 6 dagen van aankoop .nou lekker hoor 16 dagen niet goed of geld terug nou mij zien ze niet meer bij de kijkshop.
    vooral nu ik weet de de software van de spiro nog al wat problemen kan veroorzaken.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    heb net op klantenservice nagevraagd maar er is geen reperatie of iets van mijn fototoestel als hij daar niet is waar is hij danhad ik het telfnummer maar van de zaak in heerlen als je dat andere nummer je weet wel 0900 dan ben je ook nog veel geld aan telefoneren kwijt en als hij in heerlen is waarom bellen ze ons dan niet ik kan toch niet op en neer blijven rijden als ik het van te voren allemaal geweten had dan had ik een hoop ellende gespaard en kopen zal ik er echt nooiiiiit meer

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    heb een fototoestel gekocht in de aanbieding in mei we waren op vakantie toen bleef het klepje half hangen dus konden we geen fotos meer maken,maar we hebben een jaar gerantie we hebben het toestel naar de wnkel gebracht om het te laten maken dat was begin september kregen we 3weken geleden een telefoontje van de zaak dat de repertie duurder is als het toestel want hun zeggen dat die gvallen was en dat is niet zo als ik hem nu terug wil moet ik 30euro betalen zonder te maken daar heb je garantie voor en daarbij hadden ze ook in de zaak kunnenzeggen dat we die 30euromoesten betalen voor dat ze hem opstuurde dus ik heb nu de keus of betalen zo niet krijg ik mijn eigen toestel niet meer terug terwijl ik tot volgend jaar mei garantie heb en het toestel is al vanbegin september weg wanneer ze bellen dat ik hem kan halen weet ik niet want ik hoor niks ze hebben een keer gebeld voor die 30euro en toen zou het nog 14dagen duren voordat hij terug was maar er zijn alweer 3weken voorbij ik kan wel huilen dus kijkshop heerlen bedankt alvast voor de de klantvriendelijkheid wat de service aan gaat.word vervolgd

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik koop zaterdag 16 oktober 2010 een nokia telefoon die sim lock vrij gemaakt kon worden volgens de medewerkster.
    binnen 1 uur zijn we terug in de winkel omdat dit niet ging lukken dus ik wil een andere telefoon uitzoeken eventueel bij betalen maar maar ook dit ging niet lukken. uiteindelijk kwam het hier op neer dat ik onder begeleiding van 8 man sterke wet de winkel ben uit gezet.ik heb nog nooit zo een ballentent meegemaakt.de garantie die ze daar geven is niet goed geld kwijt

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling22222

    Vrijdag avond een horloge besteld bij kijkshop.
    Net binnen gekregen.
    Best snelle service daar ben ik tevreden over.
    Het product was ook netjes in een doos verpakt
    maar toen ik het opende zat het horloge zelf alleen
    in een doorzichtig plastic zakje verpakt en in de doos
    zat een facuur en twee folders van de kijkshop.
    Ik vind het raar dat er geen handleiding of boekje bij het horloge zat. De horloge viel tegen omdat hij te groot was (stonden geen maten bij!) het horloge van de achterkant viel kwa smaak een beetje tegen. Ik had alleen foto’s van de voorkant gezien dus opzich kan ik kijkshop daar geen schuld aan geven. Maar ik breng het product zo snel mogelijk terug en voor het geld koop ik een nieuw horloge bij een betere winkel.

    Het was een echt merk horloge maar het zag er niet helemaal echt uit kan het nep zijn? Vind het jammer maar ik weet dat ik hier niet meer ga bestellen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Een zeer onklantvriendelijke winkel. Ik heb er een melkschuimer gekocht die na ruim 2 weken kapot ging. Ik kon deze omruilen, maar bij eerste gebruik brandde die al door. Toen ik hiermee terug ging en mijn geld terug wilde (inmiddels had ik geen vertrouwen meer in dit merk melkschuimer), bleek ik alleen een tegoedbon te kunnen krijgen omdat de eerste melkschuimer niet binnen 16 dagen terug was gebracht (lees: kapot was gegaan). Een zeer slechte service wat mij betreft en ik zal daar zeker geen nieuwe aankopen meer doen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    hey ik heb 2 maanden geleden mijn lg viewty naar kijkshop gebracht en heb em nog niet terug en als we bellen azeggen ze dat ze nog op onderdelen wachten maar als hij naar lg is gestuurd dan hebben ze toch al alle onderdelen of niet soms
    (had de telefoon nog maar 2 maanden
    en heb gister weer op gebeld en nog steets zelfde antwoord wat moet ik nu doen?????

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Vier weken geleden een mobiele telefoon gekocht bij de kijkshop Gouda. De volgende dag terug gebracht omdat die steeds uitviel. En dan ben je hem gelijk 4 weken kwijt voor reparatie. Ik zit tot heden te wachten. Ik vind dat ze deze garantie voorwaarden in de winkel zichtbaar moeten maken. En wat een klantonvriendelijk personeel niet eens exuses voor het ongemak.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik heb alleen goede ervaringen met de Kijkshop. Als ik iets bestel heb ik het de volgende dag in huis en er is nog niets kapot gegaan van wat ik gekocht heb. En de producten zijn vaak goedkoper dan in gewone winkels. En die actie van geen verzendkosten boven de €15 is ook leuk.
    Tot nu toe geen klagen!!!!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik heb 3 maanden geleden een camera gekocht
    en de lens ervan is kapot gegaan
    terwijl ik 3 jaar garantie heb willen ze hem niet ruilen
    ze zeggen dat je alleen mag ruilen als het een fabrieksfout is
    en als je het zelf heb gedaan dat het niet onder de garantie valt
    is ti wara :S?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling44444

    Kijkshop verschilt niet van andere winkels, in de ene winkel is de service beter dan in een ander filliaal dit komt echter bij alle concerns voor, waar je ook wat koopt de service hangt echt niet van het gehele bedrijf af, zelf vindt ik de kijkshop een prima winkel, je kan rustig de artikelen bekijken in de vitrine’s zonder het gehijg van een verkoper in je nek en tja niet zeuren dat je het wilt vast houden of anders wilt bekijken want dan moet je niet bij de kijkshop naar binnen gaan, voor mij is het gewoon een super winkel en voor een ander misschien bagger, maar dat blijf je met elke winkel houden, want ik vind de Media markt 3x niks

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik koop regelmatig bij Kijkshop ook online, dit is makkelijk en ik hoef niet de deur uit, ik heb alleen prettige ervaringen hiermee en wil dat even laten weten.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    ik heb altijd de beste prijs kunnen krijgen bij de kijkshop. ik weet niet hoe het zit met de webwinkel van ze maar de gewone winkel is top

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    6 december 2009 heb ik een thermometer besteld.
    Al betaald en nog steeds niets ontvangen.
    Vandaag is het 15 maart 2010.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    m; ik heb 13 03 2010 een maxcare electr, trainer gekocht bij kijkshop helftheuvel in den bosch,op mijn vraag of het ook zonder stroominschakeling te bedienen was moest de verkoopster mij het antwoord schuldig blijven ,want dat wist ze niet ,ook na informatie in het magazijn niet,toen werdt de verpakking naar beneden gestuurd en uitvoerig door de verkoopster bestudeerd, er stonden afbeeldingen op voor het gebruik ,ook toen kon ze mij geen goed antwoord geven ,terwijl het duidelijk op de doos stond afgebeeld, wat een personeel,wat doen jullie daarmee?is dat jullie uithangbord? bij thuiskomst bleek er ook geen gebruiksaanwijzing bij te zijn , kan ik die alsnog toegestuurd krijgen?,u begrijpt dus wel dat ik even geen fan van de kijkshop ben mvrgr leo.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik heb een bestelling via internet gedaan en ik wilde het terug sturen ik zou een formulier thuis gestuurd krijgen maar ik heb het nooit ontvangen maar ik moest het wel betalen zelfs incasso schadelde ze noch in terwijl ik het 7 dagen op zicht had terwijl ik het pas 2 dagen in huis had ik vind het schande dat is geen reclame

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik heb geen goede ervaring ik heb via internet besteld goed aangekomen maar ik wilde het terug sturen zou ik een foemulier thuis gestuurd krijgen maar nooit ontvangen ik had mijn bestelling pas 2 dagen in huis toen zijden ze dat ik te laat was toen moest ik toch betalen zelfs incasso hebbenze er bij gehaald omdat ik het niet wilde betalenik was er niet te vreden mee dus vind ik het gewoon oplichting ik zal er nooit meer iets kopen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik heb een hele mooie samsung star pink gehaald en heb er absulut geen last van ik weet niet wat jullie zijken maar kijkshop is een super winkell en meneer piet het is gewoon geen geluk voor uw dat het de volgende dag 10 euro goedkoper was en daar kan je gewoon niks aan doen punt uit klaar!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    prima winkel je krijgt altyd je geld terug als er iets niet goed is of ze laten het repareren Prima dus!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    geweldige ervaringen met kijkchop heb ik je rijgt altyd je geld terug

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling55555

    heb een fotocamera besteld en de volgende dag ontvangen,dit is echt super razendsnel! levering top!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Heb een portable DVD speler gekocht bij kijkshop thuis uitgeprobeerd bleek echter na 45min speelduur er al mee op te houden batterij leeg opnieuw opgeladen na 2.5 uur lampje uit dus batterij vol weerde dvd aangezet maar na drie kwartier was de batterij echter alweer leeg dus terug naar de winkel daar te horen gekregen dat ze de dvd speler opzouden sturen na zes weken dvd speler weer terug gekregen met de mededeling dat er geen problemen mee waren dat die het gewoon deed thuis uitgeprobeerd echter ne drie kwartier batterij weer leeg weer terug naar de winkel alles weer uitgelegd en gevraagd of ik een andere kon krijgen of anders mijn geld terug nee dat kon niet hij moest eerst twee keer zijn opgestuurd voordat ze zo iets doen dus maar weer laten opsturen na 4weken weer bericht gekregen dat de dvd speler klaar was opgehaald thuis uitgeprobeerd maar toch weer het zelfde verhaal na drie kwartier batterij leeg terug naar winkel kreeg daar te horen dat ze geen geld of andere dvd speler gaven ze zouden hem daar wel even zelf uittesten tevens konden ze niemand van het hoofdkantoor bereiken om daar een beslissing over te nemen dit is toch niet meer normaal als je wat koopt en niet goed functioneerd dat er dan niets aangedaan wordt.wordt vervolgd

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Telefoon gekocht, na 1 maand plots op blokkering die er niet af gaat, terug naar de kijkshop kronenburggallerij, sturen ze mij naar een ander bedrijf toe met als gevolg, 35 euro ontgrendelingskosten betalen voor een telefoon die nu 19,95 kost, lekker verhaal!! Mij zien ze nooit meer daar, oplichters, maar ga de consumentenbond inschakelen en ga aangifte doen van oplichting, oja, het bedrijf, Gami genaamt,deed het later ook voor 17 euro, vreemd, binnen 2 minuten een prijsverschil van 18 euro!!Nou Kijkshop, ga zo door en de klanten blijven vanzelf weg, met zo’n afschuifsysteem, bah!!heb er een nare nasmaak over!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    ik heb gisteren een mobieltje gekocht en vandaag is hij €10 goetkoper ik voel me belazert hadden ze niet even kunnen zeggen dat ik even een dag moet wachten kan ik hier iets aan doen?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Wij hebben een slechte ervaring met kijkshop Heerenveen
    nl op 20 mei 2009 een pre-paid een vodafone 231 BT gekocht in
    Heerenveen. 23 mei 2009 zijn wij teruggegaan met de klacht dat
    de telefoon op 15 meter niet hoorbaar is Zij hebben geprobeerd
    de telefoon luider te maken, maar dat lukte niet.
    Wij wilden een ander toestel eventueel met bijbetaling .Dat was
    niet mogelijk, Telefoontoestellen werden niet teruggenomen.
    In Amstelveen hebben wij het toestel in reparatie gegeven met de
    mededeling dat het geluid slecht was en de bluetooth niet werkte.
    Zaterdag 17 oktober 2009 hebben wij het toestel opgehaald, met de vraag of het nu goed is. Wij vertelden dat in Heerenveen het toestel
    niet teruggenomen werd. waarop men in Amstelveen verbaasd waren,
    want op de aankoopbon staat binnen 16 dagen omruiling of geld
    terug. en dat ze dat in Amstelveen pertinent deden, en met de
    mededeling dat we met U dit moesten overleggen. Dat is geen
    goede reclame! Helaas constateerden we dat het toestel nog steeds niet naar behoren werkt.
    Wat doen we hieraan?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling44444

    Wij zijn afkomstig uit Belgie, Oost-Vlaanderen. Heel vaak gaan wij op onze vrije dag shoppen in Nederland, Goes, ook Terneuzen, … Steeds gaan we dan shoppen in de lokale kijkschops, reeds vele parfuns gekocht,strijkijzer, friteuse…Ik ben al altijd zeer tevreden geweest over de prijzen, maar vooral de bedienning en vriedelijkheid van het personeel daar wil ik echt wel een pluim voor geven, want daar kunnen wij Belgen nog veel van leren. Hier is de vriendelijkheid soms heel ver te zoeken. Dit is ook een reden waarom we steeds bij jullie komen shoppen. Doe zo verder.
    Vanwege een zeer tevreden klant.

    Mvg,

    Els Vande Kerckhove

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Kocht bij Kijkshop een braun epilator en zag later op internet dat bij andere winkels maar 100 euro koste ipv 180 euro, ik terug in verband met de laagste prijs garantie maar dat gaat dus niet zo makkelijk, moet de leverancier en bewijs van andere winkels en al weten,en die geven dat natuurlijk niet,dus maar terug gebracht
    mvg yvonne

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    wanneer een klant iets terug brengt bij kijkshop wordt niet altijd door de klant verteld dat het produkt stuk is. Vaak zeggen ze dat het een kado is wat niet goed was ofzo. Dan gaat het dus weer terug op voorraad. Dat is een nadeel van de 16 dagen terugbrengtijd.Teruggebrachte artikelen worden dus niet gewoon in een afvalcontainer gegooid. Logisch toch?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Op 25-05-09,kocht ik bij Kijkshop Buikslotermeerplein een PREPAID telefoontoestel voor een bescheiden prijsje.Middels mijn leeftijd (1932)stelde ik wat vragen over het gebruik.Direct
    kreeg ik uitleg door één van het personeel.Danielle van Kijkshop
    heeft mij goede uitleg gegeven.Dus correcte bediening.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Even een raktie op angenent 27/02/09:
    Je kunt natuurlijk ook meteen in de winkel bij de ontvangst/-verkoop-balie de doos daar openen ter controle. Geen verkoper zal/mag je dat weigeren. Als er dan iets aan mankeert heb je recht op omruiling en hoef je niet extra terug naar de winkel, etc.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Helaas ,ik kocht vanmiddag een cdspelertje en bij thuiskomst was de door al open en jawel het apparaat was uitgepakt geweest en deed het niet
    Het is me al meer overkomen dat ik iets kocht bij de kijkshop dat in een open verpakking zat en niet funktioneerde Ik krijg sterk de indruk dat kapotte artikelen teruggenomen worden en weer zo op de plank terug gezet worden Morgen dus weer terug naar de winkel weer tijd kwijt weer parkeergeld ik bal hier enorm van

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf nu ook een review!


Geef elk aspect 1 tot 5 sterren door aan de rechterkant op de sterren te klikken, licht je ervaring toe (Lees hier tips) en klik op de Voeg ervaring toe knop!

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters, deze zullen aangepast of verwijderd worden en blijf beleefd!
Prijs
Verwerking & Levering
Ondersteuning
Totaalbeoordeling

Onze partners


Copyright 2008-2014 Shoppingervaring.nl.
Teksten mogen niet zonder uitdrukkelijke
toestemming worden overgenomen.
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusCheck Our Feed