Google+ Freerecordshop.nl Ervaringen, Beoordelingen & Reviews 2013-2014 Shoppingervaring.nl Shoppingervaring.nlFreerecordshop.nl Ervaringen, Beoordelingen & Reviews 2013-2014

Freerecordshop.nl

  • 3.063.063.063.063.06
  • 2.352.352.352.352.35
  • 22222
  • 2.52.52.52.52.5
  • Freerecordshop.nl Menu







  • Freerecordshop.nl Menu







Beoordelingen van Freerecordshop staan on Hold

Freerecordshop.nl is in de Benelux de grootste verkoper van cd’s, dvd’s en games. Ook online Is Freerecordshop.nl een grote speler. Freerecordshop.nl is een bekende en betrouwbare naam op het gebied van films, muziek, games, tickets en gerelateerde artikelen.
meer-informatie

 

Wat is jouw ervaring met Freerecordshop.nl ? Schrijf direct jouw review onderaan deze pagina! Registratie is niet nodig.

bezoek-de-website

VN:F [1.9.22_1171]
Snel Beoordelen: Beoordeel met de sterren hieronder snel deze webshop:
Rating: 4.0/10 (7 votes cast)
Freerecordshop.nl, 4.0 out of 10 based on 7 ratings

Er Zijn 20 Reviews van Freerecordshop.nl

  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    De allerslechtste service ooit meegemaakt in mijn leven ( ik werk zelf als service coordinator en heb deze functie gehad binnen meerdere bedrijven ) maar dit is werkelijk belachelijk wat een trieste organisatie dit is, ik heb een pre order geplaatst op hun website, en meteen via ideal betaald, ik had een ander bezorgadres opgegeven dan waar mijn account bij hen stond geregistreerd, om deze reden kreeg ik te horen dat mijn bestelling niet in behandeling is genomen, dus met andere woorden kan fluiten naar het product, dit was namelijk 1 van de laatste nog in voorraad. En daarbij is mijn geld nu bij hen, en mag ik wachten tot ik dit terug krijg. ik heb hen twee keer een bewijs van betaling gestuurd, 6/7 keer een vraag of ik toch alsnog deze reservering kan plaatsen, keer op keer wordt er niet inhoudelijk op mijn vragen ingegaan en wordt ik verwezen naar de website waar het plaatsen van de pre-order natuurlijk niet meer mogelijk is, ik word letterlijk van alle kanten ****. Bedankt Freerecordshop en tot nooit meer !!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    besteld geld direct afgeschreven.
    melding voor 21.00 uur besteld volgende dag geleverd.
    helaas, mail gehad met de opmerking dat levertijd niet bekend is.
    gebeld, wachtijd volgens een vriendelijke dame paar minuten (20cent per minuut), 20 minuten gewacht en vervolgens maar opgehangen, weer een mail gehad dat de bestelling niet meer leverbaar is en dat het geld zsm weer teruggestort word.
    Vervolgens op de site gekeken waar de dvd wel direct leverbaar is maar ipv voor 19,99 voor 33 euro.
    slechte zaak en klanten in de maling nemen.
    advies , zoek een betrouwbare zaak !!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Op 2 december heb ik een bestelling geplaatst die ik de volgende dag in huis zou moeten hebben. Echter, op 5 december heb ik contact opgenomen omdat het nog niet was bezorgd. Een week later kreeg ik een reactie (automatisch gegenereerd). Waarna ik nog een paar dagen moest wachten op een reactie waarin mij beloofd werd dat ik het “binnenkort” zou ontvangen. Echter, 5 van dit soort valse beloftes, en ruim een maand later kwam het dan eindelijk binnen.
    Als ik dan vraag of deze verschrikkelijk slechte service gecompenseerd kan worden in enige manier, vinden zij dat niet “nodig” omdat ze “problemen hadden met hun leverancier”.
    Dat zou niet mijn probleem moeten zijn!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik stuurde een mail(naar Free Record Shop België) met de nogal evidente vraag welke ondertiteling er was voor een dvd; op de site stond enkel “taal: Engels”; na 4 dagen kreeg ik het volgende “antwoord” ;

    Helaas is het niet mogelijk om uw vraag te beantwoorden.

    Alle voor ons beschikbare informatie staat bij het artikel op onze site en kunt u zelf raadplegen.

    Als u hier informatie mist, kunt u overwegen om zelf op zoek te gaan naar de ontbrekende informatie via een zoekmachine en/of navraag doen bij de producent.

    Ik vertrouw er op u met deze informatie van dienst te zijn geweest.

    Bijgevolg heb ik de dvd elders besteld,waar er vermeld werd dat er Engelstalige onderschriften waren, en waar het verschil in prijs (verzending inbegrepen) maar liefst 21 euro was!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & LeveringNot Rated
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ik stuurde een mail(België) met de nogal evidente vraag welke ondertiteling er was voor een dvd; op de site stond enkel “taal: Engels”; na 4 dagen kreeg ik het volgende “antwoord” ;

    Helaas is het niet mogelijk om uw vraag te beantwoorden.

    Alle voor ons beschikbare informatie staat bij het artikel op onze site en kunt u zelf raadplegen.

    Als u hier informatie mist, kunt u overwegen om zelf op zoek te gaan naar de ontbrekende informatie via een zoekmachine en/of navraag doen bij de producent.

    Ik vertrouw er op u met deze informatie van dienst te zijn geweest.

    Bijgevolg heb ik de dvd elders besteld,waar er vermeld werd dat er Engelstalige onderschriften waren, en waar het verschil in prijs (verzending inbegrepen) maar liefst 21 euro was!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Tevens slechte ervaring met de webshop van Free Record Shop. Had 20 december een bestelling geplaatst die ik in 3-5 werkdagen binnen zou moeten hebben. Nu is het 2 januari en heb ik nog steeds niets gezien. Als ik de klantenservice bel, wordt ik voor 20 cent per minuut in de wacht gezet en krijg ik na 5 min nog niemand aan de lijn. Wat een ongelooflijke slechte zaak.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Op de website stond bij het desbetreffende artikel vermeld: “Voor 15.00 besteld, morgen in huis”. Op woensdag besteld. Ik kreeg pas donderdag een mail dat het was verzonden (zou donderdag moeten worden afgeleverd volgens de site). Nu maandag, nog steeds niets binnen. Eerst naar selektvracht gebeld. Daar was de verzending wel aangemeld door FRS maar nog niet ontvangen. Naar FRS gebeld. Daar begonnen ze over TNT en dat het allang verzonden zou zijn. Ik gaf aan dat het niet via TNT liep, maar via Selektvracht, en dat Selektvracht nog niets had ontvangen (vijf dagen na order). Kortom, ze spelden je gewoon iets op de mouw. Je krijgt geen track/trace nummer.
    Er kan natuurlijk iets misgaan, maar geef dan wel de juiste informatie aan de klant! Bestellen bij FRS is roulette: het kan goed gaan, het kan fout gaan, met volgens mij meer dan gemiddelde kans op fout.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling22222

    enkele keren besteld bij Freerecordshop. eerste keren ging goed, besteld, geleverd, betaald, klaar. De laatste bestelling was minder, 4 cd’s besteld, 1 geleverd gekregen, rest zou nageleverd worden. Dus ook nog niet de nota betaald. Nalevering nog niet ontvangen, wel aanmaning, gereageerd, wordt nog geleverd, maak u maar geen zorgen. Geen nalevering wel nota met extra kosten van interpay. Om van het gezeik maar af te zijn, nota betaald, maar wacht al ruim 1,5 jaar op de nalevering. Heb de hoop opgegeven, en bestel hier niet meer en laat de shops ook aan me voorbij gaan.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Ik heb eeb zeer slechte ervaring met Freerecordshop.nl Op 18 dec 2011 op de webshop een dvd en cd besteld. Deze zouden uiterlijk 20 dec worden bezorgd. Toen ik 23 dec niets binnen had, contact opgenomen met de klantenservice. Er werd mij beloofd dat ik de volgende dag (voor de kerstdagen, het waren nl cadeautjes) de bestelling binnen zou hebben. Dat gebeurde niet! Op 29 dec was het nog niet bezorgd en had ik ook nog geen bericht ontvangen van Free Record. Ik heb zelf dus maar weer gebeld. Het bestelde kon nog steeds niet worden geleverd en ik kon mijn geld terug krijgen. Het kostte mij wel mijn waardebon en korting ter waarde van 7,00 euro. Die werden mij niet teruggegeven. Als ik de spullen bij Bol.com had besteld dan had ik ze wel ruim op tijd binnen gehad. Kortom, bestel niet bij FreeRecordshop.nl. Ze komen hun belofte niet na, het kost je geld want de waardebonnen die ik had gekregen van een bepaalde firma worden niet teruggestort en het scheelt je enorm veel ergernis.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Nogmaal eens tevreden . Vandaag een uitstap gemaakt naar Terneuzen en er enkele dvd’s en 2 boxen gekocht bij freerecordshop . Enkele gevraagde dvd’s waren niet in voorraad .Kon ze in Belgié ook kopen maar daar waren ze iets duurder dan in Nederland .Verkoper heeft er toen alles aan gedaan en er zijn tijd ingestoken zodat mijn dvd’s naar het filiaal in de stad waar ik woon zouden kunnen geleverd worden ( naar Belgié ).
    Was een super lieve en heel vriendelijke verkoper .Een voorbeeld hoe je als verkoper klantvriendelijk kan zijn . Ik keer alvast tevreden terug naar free record shop .
    Groeten uit Belgie aan verkoper in Terneuzen .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ben woonachtig in Belgié . Een poos geleden zijn we eens gaan shoppen in Sluis .In de free record shop te Sluis heb ik me toen enkele dvd’s gekocht .Een week later toen ik ze thuis wilde bekijken haperde er één dvd . Heb toen een mail gestuurd naar free record shop en mijn situatie uitgelegd . Ik kon onmogelijk van Oost – Vlaanderen eens naar Sluis rijden om een dvd te ruilen . Ik heb toen zonder een probleem de dvd mogen ruilen in de stad waar ik woonde ( in Belgié ). Ik had zelfs mijn aankoopbewijs niet meer . Enkel de mail met het antwoord had ik afgedrukt om te laten zien aan de verkoper . Als dat geen service is. Dank u Free Record Shop .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering33333
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling44444

    Ik heb laatst twee DVD’s bestelt. Ze waren direct leverbaar, maar het duurde wel een halve week. Bleek de postbode het pakketje op het verkeerde adres afgeleverd te hebben. Erg fijn dat ze geen verzendkosten rekenen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik bestel al jaren via de freerecord shop en ik haal het in de winkel op. Gaat prima. Ik word keurig gebeld en kan prima via internet zien wanneer de bestelling is afgeleverd. De prijs is soms echt laag zoals de nieuwe cd van muse voor bijvoorbeeld 5 euro.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Online bestellen is een ramp!
    Na 4 weken en 2x bellen nog geen bestelling echt achterlijk gewoon.
    1e keer bellen wordt er gezegd dat ze het op voorraad hebben maar nog niet verzonden , 2e zeggen ze dat het niet meer kunnen bestellen en dat ze wachten op een nieuwe bestelling.
    Niet 1 keer is er naar mij gebeld of geen mailt dat het zo lang gaat duren.
    Kortom bij frs kom ik dus nooit meer , wat een **** organisatie

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling55555

    ik heb zeer goede ervaringen met frs. nooit is een bestelling later binnen gekomen dan afgesproken, wel eerder!
    de kwaliteit is uitstekend en de betaling verloopt altijd prima.
    via track en trace is je bestelling optimaal te volgen.
    kortom een prima webshop

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ik bestelde een nintendo DS spel via deze website en betaalde verplicht op voorhand. Na 2 weken nog geen nieuws. Telefonisch contact leerde me dat er een technische fout op de website zat en dat m’n betaling niet aan m’n bestelling gekoppeld was waardoor ze niet geleverd hadden. Manueel linken kon volgens hen niet alhoewel men toegaf dat de fout bij henzelf lag. Indien ik het spel wou ontvangen, moest ik het opnieuw bestellen en nogmaals betalen. Dit heb ik uiteraard geweigerd want ik had al betaald. M’n bestelling werd door hen geannuleerd en nu wacht ik al bijna 6 weken op de terugbetaling van m’n centen. Ik heb hiervoor al meermaals contact gehad maar ik word gewoon van het kastje naar de muur gezonden. Free Record Shop voor mij nooit meer!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    kocht dubbel dvd van madonna deze is van slechte beeldkwaliteit en speelt in zwart wit ik probeer nu al een halve dag om telefonisch contact te krijgen maar dat is blijkbaar onmogelijk overal antwoordapparaten en doorschakelingen .

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    Ik heb nooit problemen gehad met het bestellen van iets bij FRS. Het enige minder leukere ding is dat het soms 1 week duurt voordat je iets krijgt.
    Als ik vragen heb dan geven ze wel de moeiten aan de persoon.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling33333

    Erg trage reacties op mails, als je al het emailadres op hun website kunt vinden. Mijn DVD set was om onverklaarbare redenen teruggestuurd naar FRS, en ze hebben nu 2,5 na bestelling mij gemaild dat ze hem vanmiddag weer opsturen. Ik hoop dat hij deze keer wel aankomt!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Hele slechte ervaring met dit bedrijf! leuke internetaanbieding gekocht (een computerspel). Het was als cadeautje bedoeld. Vervolgens kreeg ik na 3 (!!) weken bericht dat ik het spel nooit ging ontvangen omdat de aanbieding niet correct zou zijn geweest (??). Verder geen enkele uitleg oid. Kreeg wéér een week later pas mijn geld terug.
    Freerecordshop voor mij nooit meer……!!!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf nu ook een review!


Geef elk aspect 1 tot 5 sterren door aan de rechterkant op de sterren te klikken, licht je ervaring toe (Lees hier tips) en klik op de Voeg ervaring toe knop!

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters, deze zullen aangepast of verwijderd worden en blijf beleefd!
Prijs
Verwerking & Levering
Ondersteuning
Totaalbeoordeling

Onze partners


Copyright 2008-2014 Shoppingervaring.nl.
Teksten mogen niet zonder uitdrukkelijke
toestemming worden overgenomen.
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusCheck Our Feed