Google+ Dress-for-less.nl Ervaringen, Beoordelingen & Reviews 2013-2014

Dress-for-less.nl

  • 4.084.084.084.084.08
  • 3.413.413.413.413.41
  • 33333
  • 3.363.363.363.363.36
  • Dress-for-less.nl Menu







  • Dress-for-less.nl Menu







Dress-for-less.nl is een online designer outlet. Op Dress-for-less.nl zijn meer dan honderd merken van allerlei soorten kleding te vinden, die tegen schappelijke prijzen verkocht worden. Dress-for-less.nl is naar eigen de Europa’s grootste online designer outlet.

meer-informatie

 

Wat is jouw ervaring met Dress-for-less.nl ? Schrijf direct jouw review onderaan deze pagina! Registratie is niet nodig.

bezoek-de-website

VN:F [1.9.22_1171]
Snel Beoordelen: Beoordeel met de sterren hieronder snel deze webshop:
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Dress-for-less.nl, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Tags: , , , ,

Er Zijn 45 Reviews van Dress-for-less.nl

  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    leuke site! vaak met veel korting, erg leuk. de levering was ook heel goed. donderdag besteld en zaterdag in huis. prima kwaliteit.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Dinsdagavond laat een jas besteld en betaald via iDeal. De jas heb ik vrijdag ontvangen. De kleur is goed, de maat is goed en de jas is niet beschadigd of iets dergelijks. Track en trace nummer was niet bekend bij Post NL. Echter de volgende dag wel en dus ook keurig bezorgd. Een tevreden klant.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Pakketje met kleding besteld en ontvangen 80 procent is afgekeurd door meerdere redenen kapot of scheef gefabriceerde kleding enz enz in totaal over 600 euro aan kleding alles betaald met die fucking ideal mensen doe het via bankoverschrijving want je krijgt je geld niet terug wanneer er iets is ideal kun je niet terugboeken namelijk.
    nu zitten wij inmiddels al weeeken wat meer dan een maand te wachten op ons geld terug. dit zijn wij echter niet gewend van dress for less. tevens krijgen wij van de gebruikte smoezen een ietwat vieze smaak in de mond. er schijnt een probleem te zijn met hun ideal systeem waardoor zij het geld niet terug kunnen storten op onze rekening. (mischien gewoon per bankrekening terugboeken dress for less) echt waardeloos zoals hiermee word omgegaanworden nu al weken aan het lijntje gehouden met dezelfde smoes en beloofd dat we de volgende week ons geld krijgen 3 weken lang al. Nee wij kopen hier nooit meer en raden anderen ook ten sterkste af dit te doen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning44444
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Heb hier regelmatig bestelt. Snelle levering en goedkope merkkleding.
    Retour zendingen en geld terug heb ik nooit nodig gehad dus hier kan ik niet over oordelen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Ze rommelen met de prijzen. Trui die al afgeprijsd was naar 50 euro wordt opeens 100 euro en dan geven 15% extra korting. Je wordt dus belazerd waar je bij zit.
    Dan laten ze weeeeken niets horen als je nog geld tegoed hebt. Reageren niet op mailtjes.
    Voor mij is het de laatste keer. Koop hier niets meer.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Goedkoop is duurkoop!
    Kreeg trui binnen en waren steken los, (heb zelf gemaakt)het is toch een koopje.
    Blouse retour,maar geld terug krijgen bij de firma gebeurd maar niet.
    Allerlei smoesjes bedenken om het maar niet te snel terug te boeken.
    Waar ze wel snel in zijn om je weer lekker te maken voor een nieuwe bestelling.
    Maar dat gebeurd zeker niet meer.
    Er zijn betere firma`s.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    begin december kocht ik een winterjas. kreeg de jas binnen en 1 knoop was kapot. vervolgens stuurde ik de jas terug en bestelde ik een andere jas. ik draag normaal L maar omdat de jas best klein leek op de foto bestelde ik een XL. toen ik de jas binnen kreeg bleek die jas mij te klein te zijn. het was meer een M. ook die jas stuurde ik terug en bestelde ik gelijk een XXL. toen ik die jas binnen kreeg paste die wel maar was de jas in de zoom kapot. dus wel balen. ook die jas terug gestuurd. ik ben nu dik 4 weken verder en heb nog steeds geen geld terug ontvangen van de retouren (dik 400,00). na een hoop mails nog steeds geen duidelijk antwoord gekregen. het zou een tip zijn om meer info te geven over de maten van de artikelen die ze verkopen en beter controle op de artikelen voor dat ze het versturen. ik ben nu in totaal 3 x de verzendkosten kwijt en 3 x de retourkosten voor iets wat ik niet heb. jammer.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Onlangs mijn bestelling ontvangen,een mooie zomerjas en 3 t-shirtjes . Eigenlijk was alles twee maten te klein ook al had ik express een maat groter dan normaal besteld . Nieuwe kleren was ik voor het dragen altijd uit en na het drogen zag het er niet uit en een zwerver wil er denk ik nog niet mee lopen . De mooie jas was vlekkerig en de t-shirtjes waren flink gekrompen en vol kreukels . Een tweede keer wassen hielp niet en afgelopen maandag gaf ik ze mee aan een kledingophaaldienst . Had voor het eerst bij Dress-for-less besteld maar bestel er nooit meer iets !

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Gisteren was daar een actie van 20%, helaas kwam ik maar niet op de website, na telefonisch contact te hebben gehad met de klantenservice kreeg ik gewoon een waardebon van 20%.Dat was echt een plus punt daarna.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling44444

    Super website en geweldige service.Ik raad jullie aan om jullie aan te melden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden van alle geweldige actie.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Vaak besteld bij dress for less. De levering is het enige min puntje. Het duurt gemiddeld 6 dagen voordat ik mijn bestellingen ontvang (woon in den haag). Ook bij retourzendingen duurt het bijna 4 weken voordat het geld weer op je rekening staat.
    Verder ben ik echt tevreden. Leuke kleding en schoenen. Ben blij met al mijn aankopen!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Op 5 oktober iets besteld en gewoon vandaag binnengekregen. Echt super, had niet verwacht dat t zo snel zou zijn..

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Nooit problemen mee gehad. Voor mensen die niet zo heel veel geld aan dure kleding willen uitgeven en die van eenvoudig sjiek houden is dit wel zeer zeker aan te raden!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    Leuke kleertjes hoor. En snel bezorgd, want volgens mij komen de pakketjes uit Duitsland..

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering33333
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, na contact op te hebben genomen met de klantenservice ben ik heel vriendelijk geholpen door een vrouw.Ik kreeg mijn retourkosten en de verzendkksten weer terug.Ik had mijn geld binnen 1 week op mijn rekening.Ik ga zeker meer bestellen

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Ik heb heel vaak bij D-F-L besteld Heb een keer een polo teruggestuurd wegens verkleuring. Na telefonisch contact werd mij beloofd dat mijn geld geretourneerd zou worden. na twee weken gewacht weer gebeld Mij werd beloofd dat het geld eind van de betreffende week zou worden teruggestuurd en ter compensatie voor de overlast een cadeaubon van 15 euro gegeven Zeer netjes.
    Maar mijn geld kreeg ik pas in totaal 4 weken later terug jammer
    Arno

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    Heb een tip hoe je Tommy Hilfiger kunt bestellen. Als je rechtsboven land Duitsland en taal Nederlands kiest dan krijg je veel meer merken tot je beschikking. Als je dan de Tommy Hilfiger producten in het winkelwagentje stopt en in het winkelwagentje het afleverland wijzigt naar Nederland, dan kan je gewoon met iDeal betalen en ontvang je Tommy Hilfiger voor een superprijs.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    Coole site. Echt goede prijs :)

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling55555

    Altijd superdeals. Net weer 20€ korting via de facebookpagina van dress-for-less gekregen. Erg blij met mijn aankoop.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Al maanden op naar een jurkje van Miss sixty en eindelijk gevonden, bedankt dress for less you made my day

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Mooi assortiment. Met Groupon voucher hier bestelt, dus mooie deal gehad. Als ze nog een mooie actie hebben, ga ik weer bestellen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Ik heb vorige week bij dress-for-less een paar shirts en schoenen bestelt en met iDeal betaalt. Na 3 dagen pakketje ontvangen. Alles mooi verpakt, in het bijzonder het Guess shirt. Moest niets omruilen, dus had geen contact met klantenservice. Goede ervaring gehad.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling55555

    Mooie kleding tegen een goede prijs. Kan geen andere shop vinden met goedkopere prijzen. Retourkosten zijn wel voor eigen rekening, maar als je veel bestelt heb je dat er zo weer uit.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    De levering van de bestelde kleding is snel en netjes.
    Met al de verschillende merken en nationale/regionale maatsystemen is het soms lastig om de goede maat te kiezen, dat je dan de retourkosten zelf moet betalen als iets niet past is voor mij een reden om deze winkel niet meer te bezoeken.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Tijd geleden een jurkje besteld dat veel te groot was en niet aan de verwachting voldeed. Helaas nog steeds mijn geld niet terug gezien terwijl ik alles heb geprobeerd om het toch terug te krijgen. Ze zeggen het bedrag naar me overgemaakt te hebben maar ik heb het nooit meer terug gezien. Ik heb hen het bewijs ervan getoond maar Dress for Less doet er niets aan, erg slecht!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling33333

    Al een aantal keer wat besteld en retour gestuurd en tot nu toe geen problemen. Bij de laatste bestelling bleek een artikel niet op voorraad, en is niet meegestuurd, maar wel al betaald met Ideal. Dit bedrag heb ik echter niet terug gekregen. Ik heb een mail naar de klantenservice gestuurd en ben benieuwd. Over het algemeen wel tevreden over DfL. Duurt soms wel lang!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Vervolg retourzending, na 4 dagen nog steeds niets gehoord. Ik vermoed dat de vogel is gevlogen en dat de in eerste instantie goede service en levering is omgeslagen in ordinaire ***********. Jammer ik was altijd erg tevreden, maar neem nu geen enkel risico meer met DfL; voor ongeveer 100 euro getild. Is er ienand die wel nog een juiste retourverwerking cq bestelling heeft gedaan bij DfL afgelopen weken?

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs22222
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Tijdje geleden al een bestelling gedaan en deze kon weer retour, het verschil met de foto’s op de site en de werkelijke artikelen vond ik echt te groot.Er was een actie van gratis verzenden, maar aangezien ik een groupon actiecode had kon ik hier niet van profiteren,best vreemd in een tijdperk waar bijna alle winkels gratis verzenden. Enfin, de artikelen weer retour gedaan en ik kon wederom 6.75 ct betalen. Vervolgens weer opnieuw bestelling gedaan en weer verzendkosten a 4.95 betaald. Dit keer maar de stukken gehouden om die kosten niet weer te hoeven maken. Ik ontdekte helaas dat er een button dat op het shirtje hoorde te zitten ontbrak en ook dat het shirtje waarschijnlijk al gebruikt was, toen ik het in de was wilde doen zag ik dat het waslabel er uit geknipt was.Hierover gemaild en ik kreeg niet het antwoord die ze binnen 24 uur beloven te geven. Weer gemaild en toen schreven ze me dat ze geen losse button meer hadden, maar wel eenmalig de verzendkosten willen vergoeden. Hierover had ik inmiddels op het internet gelezen dat ze het wettelijk verplicht zijn, maar daar houden ze zich dus niet aan. Inmiddels wel het bedrag van mijn eerste bestelling retour gekregen, maar helaas zonder de gemaakte verzendkosten, zucht…. Daarnaast kwam ik er achter dat de prijzen helemaal niet zo scherp zijn, genoeg andere online shops die soortgelijke prijzen hanteren. Online shoppen doe ik in het vervolg dus niet meer via dressforless….

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    Wij hebben weken geleden een grote bestelling gedaan, maar ontvangen niets! Meerdere keren navraag gedaan per mail hierover, daarop zeer langzaam standaard antwoord op ontvangen met ‘uw mail is in behandeling’. De testbetaling van de creditcard loopt ook niet goed, dus waarschijnlijk horen en zien wij niets van DfL. Heel jammer, want we kopen graag op de pc. Zullen iig niet snel nog eens kopen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling33333

    Bestelling wordt prima verwerkt. Alleen 1x artikel niet geleverd, staat dan op de bon niet bij hoe je dan je geld terug kan krijgen. Uiteindelijk via mail naar serviceafdeling teruggekregen. Echter slechte ervaring met 1x retour sturen. Heb diverse mails gestuurd dat ik na 1 maand nog steeds mijn geld niet retour heb. In de mails stond ook het track&track nummer vermeld, dus ze konden controleren dat het inderdaad retour was. Op een simpele email hoe het ervoor staat wordt zeer langzaam of gewoon niet gereageerd. Hierover dus uitermate teleurgesteld, tot voorheen een tevreden klant. Ik aarzel om vaker te bestellen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling33333

    Retourzending gedaan en hiervan 2 weken later op 25 mei een retourbevestiging gekregen. Nette mail waarin staat dat de retour binnen max 2 weken wordt afgehandeld, of andere maat of geld terug. Op 22 juni nog steeds niks vernomen van Dress-for-Less. Vandaag maar even gereageerd op hun retourbevestiging dat het wel erg lang duurt, ik ben benieuwd naar de reactie.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling22222

    Zijn ze failliet ??? Meer dan een week geleden jeans besteld maar nog niet gehoord.. Vandaag wilde ik op hun site gaan kijken… en is deze niet meer te benaderen… Voor de ondersteuning, levering en verwerking een één… Zal hier niet meer bestellen…

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Bestel vaak bij dress for less, mooie kleding, goedkoop, goede kwaliteit, heb 1 x iets terug moeten sturen omdat het te klein was en of ik t kon ruilen tegen iets groter, dat was dus geen probleem.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Regelmatig al wat besteld en het is altijd hartstikke netjes geregeld.
    Levertijd is hartstikke snel en retouren gaat ook makkelijk, al is het wel tegen eigen kosten.

    Reden dat het goedkoop is is dat het om kleding gaat van vorig jaar.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    ik heb t-shirt besteld 4 stuks 3 waren te groot retour gestuurd binnen 1 week geld op bank ik heb nog tommy jack besteld keurig ontvangen daarn weer 3 tommy t-shirts besteld

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs11111
    Verwerking & Levering11111
    Ondersteuning11111
    Totaalbeoordeling11111

    waardeloze site, waardebon via marktplaats: allemaal mitsen en maren. Korting mocht niet, minimale bedrag lag hoog. Ik doe nooit meer iets via deze site.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Mooie kleiding.Goede prijzen.Ideal

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    Heb met kortingscode iets besteld. niks was goed, dus alles geretourneerd. Tot mijn verbazing moest ik 6,75 betalen voor retour. is dit normaal of heb ik iets fout gedaan? Ben overigens benieuwd hoe eea wordt verrekend.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs33333
    Verwerking & Levering55555
    Ondersteuning55555
    Totaalbeoordeling55555

    Ik bestel regelmatig kleding & schoenen bij D-F-L en ben altijd wel te vreden geweest over de snelle levering!Ik heb 2 maal helaas iets retour moeten sturen omdat het mij gewoonweg niet stond! Maar ook de terugboeking (geld op mijn rekening) waren 2 maal in 10 werkdagen terug geboekt! 1 -puntje is; ik had 1 maal iets besteld en betaald! En 2 uren later hadden ze op de sité er nog eens korting bovenop gedaan! En dat konden ze niet verrekenen met datgene wat ik al had betaald! Dus gewoon geannuleerd en toen opnieuw besteld! Verder is het een topsité met mooie kleding en al weer dagelijkse updates! Ik blijf bestellen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling55555

    Regelmatig voor mijn vriendin besteld, snelle levering..dus in mijn ogen perfect.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • PrijsNot Rated
    Verwerking & LeveringNot Rated
    OndersteuningNot Rated
    TotaalbeoordelingNot Rated

    goede merken beste prijs
    maar je weet dat het een outlet store is
    koop er regelmatig klopt altijd
    levering optijd
    dit is een tevreden klant!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering55555
    OndersteuningNot Rated
    Totaalbeoordeling55555

    Ik koop hier regelmatig,uitgebreid assortiment en het word keurig op tijd bezorgt!

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning44444
    Totaalbeoordeling44444

    Mooie kleding tegen goede prijzen. Ik heb vorige week 1 artikel retour moeten sturen en vandaag heb ik het geld al op mn rekening staan! Super tevreden dus…

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs44444
    Verwerking & Levering22222
    Ondersteuning22222
    Totaalbeoordeling22222

    De kwaliteit laat te wensen over. Daar staat tegenover dat ze niet duur zijn. De retourafhandeling is echter bijzonder slecht. Ik wacht al 3 maanden op de retourboeking.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Prijs55555
    Verwerking & Levering44444
    Ondersteuning33333
    Totaalbeoordeling44444

    Je kunt er mooie kleding bestelling van bekende mwerken. Helaas is de kleding we vaak van een jaar geleden, maar dat betekent ook dat de prijzen vaak laag zijn. Ideaal om voor een redelijke prijs merkkleding te kopen.

      (Citeer)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Beoordeel reactie:
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf nu ook een review!


Geef elk aspect 1 tot 5 sterren door aan de rechterkant op de sterren te klikken, licht je ervaring toe (Lees hier tips) en klik op de Voeg ervaring toe knop!

Schrijf GEEN woorden in hoofdletters, deze zullen aangepast of verwijderd worden en blijf beleefd!
Prijs
Verwerking & Levering
Ondersteuning
Totaalbeoordeling

Onze partners


Copyright 2008-2014 Shoppingervaring.nl.
Teksten mogen niet zonder uitdrukkelijke
toestemming worden overgenomen.
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusCheck Our Feed